Snap
  • Zwanger

Het begon met 1 pleister

1 pleister en een mensenleven verder, een kinderpleister..............

Vanmorgen zei mijn telefoon weer dat ik te weinig opslagruimte had. Ruimen dan maar weer tussen de foto's dacht ik! Er was er echter 1 die ik niet weg kon doen, 1 waarmee alles begon.. 2 jaar geleden en nu weer! Voor de buitenwereld een foto zonder betekenis, wat moet je nou met een foto van een pleister? Voor ons een foto met een hele zware lading! 

IUI.. Een wondermethode.. Zonder IUI waren wij nooit zwanger geworden.  Eigenlijk werd ICSI geadviseerd,  maar aangezien we beide nog jong waren wilde we het graag toch zo natuurlijk mogelijk proberen. De artsen gaven ons weinig kans van slagen. Toen ik ruim 2 jaar geleden zwanger raakte van onze dochter dacht iedereen ook meer dat het toeval was. Deze keer waren de uitslagen nog slechter, waardoor de artsen nu eerder spreken over een wonder. Tranen had ik ook in mijn ogen bij de positieve test. Gedaan zonder dat manlief erbij was, aangezien ik er toch vanuit ging dat hij negatief was.. Met het idee van nou, dan weet ik het, kan ik ongesteld worden en op naar de volgende poging! Inmiddels ben ik bijna 30 weken zwanger en verwachten wij onze zoon in januari.  Met deze pleister,  de prik pregnyl, begon het ruim 2 jaar geleden en is het nu weer begonnen. Deze pleister, een kinderpleister, omdat ik even niets anders bij de hand had..  Deze kinderpleister, tot 2 keer toe een start van een nieuw leven. Tot 2 keer toe is onze wens vervuld, meer dan wij ooit hadden durven hopen. Een pleister.. 

8 jaar geleden

Mooi geschreven zeg!

8 jaar geleden

Heel mooi, zo kunnen alledaagse dingen ineens heel veel betekenis krijgen. ik zou de foto dan ook zeker niet weg doen. heel veel succes in je laatste weken ;).

8 jaar geleden

Toch mooi dat een alledaags voorwerp voor jou nu zo'n bijzondere betekenis heeft. Succes met je laatste trimester!