{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het begon met 1 pleister

1 pleister en een mensenleven verder, een kinderpleister..............

Afbeelding blog 'Het begon met 1 pleister'

Vanmorgen zei mijn telefoon weer dat ik te weinig opslagruimte had. Ruimen dan maar weer tussen de foto's dacht ik! Er was er echter 1 die ik niet weg kon doen, 1 waarmee alles begon.. 2 jaar geleden en nu weer! Voor de buitenwereld een foto zonder betekenis, wat moet je nou met een foto van een pleister? Voor ons een foto met een hele zware lading! 

IUI.. Een wondermethode.. Zonder IUI waren wij nooit zwanger geworden.  Eigenlijk werd ICSI geadviseerd,  maar aangezien we beide nog jong waren wilde we het graag toch zo natuurlijk mogelijk proberen. De artsen gaven ons weinig kans van slagen. Toen ik ruim 2 jaar geleden zwanger raakte van onze dochter dacht iedereen ook meer dat het toeval was. Deze keer waren de uitslagen nog slechter, waardoor de artsen nu eerder spreken over een wonder. Tranen had ik ook in mijn ogen bij de positieve test. Gedaan zonder dat manlief erbij was, aangezien ik er toch vanuit ging dat hij negatief was.. Met het idee van nou, dan weet ik het, kan ik ongesteld worden en op naar de volgende poging! Inmiddels ben ik bijna 30 weken zwanger en verwachten wij onze zoon in januari.  Met deze pleister,  de prik pregnyl, begon het ruim 2 jaar geleden en is het nu weer begonnen. Deze pleister, een kinderpleister, omdat ik even niets anders bij de hand had..  Deze kinderpleister, tot 2 keer toe een start van een nieuw leven. Tot 2 keer toe is onze wens vervuld, meer dan wij ooit hadden durven hopen. Een pleister.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je