{{ message.message }}
{{ button.text }}

het begon allemaal zo leuk!!

Afbeelding blog 'het begon allemaal zo leuk!!' Achtergrond blur afbeelding

Het was vorig jaar  april we waren met z'n twee zwanger ik net 6 wk en zij bijna 20 weken, wat vonden we het geweldig om samen zwanger te zijn maar toen sloeg het noodlot toe op mijn zwager z'n verjaardag kregen ze 20 wk echo en kregen ze te horen dat het kindje (jongentje) een openruggetje en waterhoofdje had na paar weken hadden ze besloten om de zwangerschap te beëindigen, wat verschrikkelijk ik vond het zo erg!! maar ook tussen ons veranderde  van een gezellige schoonzussen tot elkaar maar 1x in zoveel tijd spreken , ik wou haar niet te veel met mij enorm grote buik confronteren  wat bij mij ging alles zo weleens waar goed, ook toen ik met 20 wk echo kreeg en te horen kreeg dat we twee jongens kregen duurde het effe voor dat ik haar belde want ja zij had net 3 weken de voor haar mannetje verloren .

ook tijdens de kraamvisite in het ziekenhuis op de neonatologie hadden we het aan de zuster uitgelegd wat er was gebeurd dus ja ik voelde ondanks dat ik net trotse mamma was geworden ook heel erg met haar mee en snapte heel goed dat erg moeilijk voor haar was !!

2 kerstdag vorig jaar kwamen ze bij ons vieren en kregen we te horen dat we opnieuw zwanger waren!! SUPER!! helemaal blij maar ook nu we 20 weken zijn gepasseerd en z'n meisje krijgen 9wat ze altijd al wouden) haar gezinnetje compleet is !

alleen wat me nu heel erg tegen valt , uit ervaring weet ik zelf als je een kindje verliest en je weer opnieuw zwanger  raakt je hoopt dat het lekker tot 40 wk blijft zitten. mijn jongens zijn dan na minder fijne zwangerschap met 34 weken geboren. ze nu overal last van heeft van haar bekken van ja allerlei kwaaltjes wat krijgt bij de laast loodjes gewoon zegt ik laat het met 38 weken halen!! of voor Tobias (neefje van 3) verjaardag! dan ben ik geneigd om te zeggen wees blij dat je zwanger ben en dat het gezond is , ze komt wanneer ze komt , je vergeeft je zelf nooit als er wat mis gaat .

ik doe het alleen niet want ja wat schiet er mee op , het is alleen teleurstellend en ik had echt hele ander houding bij haar verwacht en niet  al dat geklaag en gezeur hoe vervelend ze wel niet is !! erg jammer 

ben erg benieuwd Damens wat vinden jullie ?? er wat van zeggen of zwijgen is wijsheid!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je