{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het aftellen is begonnen

Afbeelding blog 'Het aftellen is begonnen'

Het aftellen is begonnen.

 

Vandaag ben ik precies 38 weken zwanger en twee dagen. Voor mijn gevoel is het aftellen nu echt begonnen wanneer ons tweede kindje wordt geboren. De afgelopen dagen slaap ik wat onrustiger. Ik moet veel naar de toilet, de baby duwt tegen mijn blaas en verder ben ik onbewust toch heel veel met de geboorte van de baby bezig. Mijn man en ik hebben zelf het gevoel dat de baby volgende week wordt geboren.

Gisteren zei mijn man nog voor het weekend zal het nog wel rustig blijven en na het weekend zal het wel spannend gaan worden.

Iedereen is voorspellingen aan het doen wanneer de baby geboren gaat worden. Mijn schoonmoeder zegt 3 of 4 juni. Mijn gevoel zegt 4, 5 of 6 juni. Vandaag neigt mijn gevoel naar 5 of 6 juni. Mijn man denkt 7 of 8 juni. En mijn schoonvader heeft 10 juni in gedachte.

Mijn zus en zwager zijn 7 juni jarig en wij willen liever niet dat de baby dan wordt geboren, omdat je dan straks drie verjaardagen hebt en dat lijkt ons niet leuk. Alleen kun je dit niet voorspellen.

Verder kan de baby natuurlijk later geboren worden en dat mag van mij elke dag zijn behalve 15 juni is mijn nichtje Sophie jarig en dan heb je ook weer een dubbele verjaardag. En dat lijkt me niet leuk om dubbele verjaardagen te hebben.

Verder heb ik gelezen dat veel kinderen niet worden geboren op de uitgerekende datum.

We kunnen alleen maar aftellen en afwachten. Spannend!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je