{{ message.message }}
{{ button.text }}

Het aftellen is begonnen!

Nog 189 dagen te gaan! Nog nog 13 weken te gaan! Nog 3 maanden te gaan! Vooral dat laatste klinkt toch wel erg dichtbij.

Afbeelding blog 'Het aftellen is begonnen!'

Wow, wat is de tijd snel gegaan. Ik weet het moment van testen nog, alsof het gister was. 

's Ochtends voor mijn werk, dag voor mijn verwachte menstruatie even snel een test doen. Niet omdat ik denk dat ik zwanger ben, maar voor de bevestiging dat ik het niet ben. Zodat ik niet onnodig hoef te hopen. 

He maar wat is dat?! Zie ik dat goed? Groot ligt aan... Ja hoor er begint een streepje te verschijnen. Totaal niet verwacht deze maand maar super blij, eindelijk is het zover! Er groeit een mini mensje in mij! Manlief wakker gemaakt om het nieuws te delen. In de dagen erna Nog wel 2 testen gedaan om het streepje donkerder te zien worden, maar ja hoor ZWANGER!

En dan begint de zwangerschap, voorbereid op het ergste. Maar ik kon wachten tot ik een ons woog, geen misselijkheid, overgeven, rare eetgewoontes etc. (Geloof me, niet dat ik deze klachten wilde hebben, maar ik dacht dat het normaal was om er last van te hebben.) 

Alleen wat lichte kwaaltjes, af en toe een dagje moe en zo nu en dan wat last van brandend maagzuur. Ik vlieg zonder al te veel klachten door de zwangerschap, wat heerlijk!

En dan ben je alweer 27 weken zwanger en kan het aftellen beginnen. Nog maar 3 maanden tot mijn uitgerekende datum. Wat klinkt dat nog kort. Nog 2 maanden werken, klinkt ook zo heerlijk kort. Nog even genieten van het getrappel en gedraai in mijn buik. En dan gaan we beleven hoe het is om voor het eerst papa en mama te worden. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je