{{ message.message }}
{{ button.text }}

Herseninfarct en zwanger deel 3

Overleg gynaecoloog en de Neuroloog....de bevalling straks en medisch fitness

Afbeelding blog 'Herseninfarct en zwanger deel 3' Achtergrond blur afbeelding

Daar gaan we dan... ik ben nu 23 weken zwanger van onze dochter. De vraag nu is, hoe gaan we bevallen als het zover is. Er wordt nu overlegd tussen de gynaecoloog en de Neuroloog. 

De gynaecoloog was heel stellig in het begin, een normale bevalling is het beste. Het beste voor je lichaam en je hersteld sneller. Pff...ik zag het meteen al niet zitten, maar na lang denken dacht ach...ik heb het al een x gedaan en waarom niet. De laatste keer dat we bij de gynaecoloog waren, zei hij toch dat hij overleg wilde met de neuroloog. 

Klinkt gek, maar ik had ergens een opgelucht gevoel... ik wil wel gewoon bevallen, maar wat als de druk op mijn hoofd te groot wordt. Dat is mijn zorg.... als ik nu mag kiezen, dan wordt het een keizersnede. Ik heb geen zin in het gedoe van normaal gaan bevallen, en dan daarna alsnog naar de OK te gaan....we wachten het af, als ik zelf de keuze mag geven....dan heb ik die al gemaakt!

Gelukkig gaat de zwangerschap tot nu toe super goed. Ik voel me goed, moe...beetje extra moe...maar dat wist is van te voren als we er aan zouden beginnen. Vandaag ga ik weer naar medisch fitness, om wat meer kracht en energie te krijgen. Ik hoop op deze manier ook, om mezelf wat kracht te geven voor de aankomende bevalling......wordt vervolgd....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je