Snap
  • Zwanger

Help zwanger van nummer 3!?!?

En toen ondekte we dat ik zwanger van de 3e ... Is dit wel wat we willen?

Ik heb altijd gedroomd van een groot gezin, ik zei altijd ik wil er wel 4! Mijn man dacht daar anders over, hij wilde er het liefst 2.

In 2012 beviel ik van onze 1e zoon en in 2014 van onze 2e zoon. We hadden besloten dat het zo goed was en dat we compleet waren. We hebben immers 2 mooie zonen en zette mijn grote gezin aan de kant.  Als de jongens straks thuis komen met hun vriendjes en vriendinnetjes wordt het huis ook lekker vol en genieten we daar van.

Vorige week bleek ik zwanger te zijn van de 3e ... geheel ongepland en heel onverwachts. 

Onze emoties schieten alle kanten op. Moeten we het houden :) of toch niet :( ... Een erg moeilijke keuze voor ons beiden, waar veel lange gesprekken al zijn gevoerd zijn we nog niet tot een beslissing gekomen.

Ergens wil ik het toch niet, maar aan de andere kant wil ik het graag houden. Maar hoe gaan we plek creëren en hoe gaan we het finacieel straks allemaal doen. Hoe moet het met de oppas en de jongens?

Ik weet heel goed dat we deze keuze zelf moeten maken, maar hebben er andere moeders die voor dit dilemma hebben gestaan en wat is jullie advies.

Ik kan er echter verder met niemand over praten, behalve mijn man, zijn mening is me duidelijk.

8 jaar geleden

Super! Fijn dat jullie een keuze hierin hebben kunnen maken!

8 jaar geleden

Gefeliciteerd, zowel met jullie keuze als jullie zwangerschap. Heel veel sterkte ook in de tijd die komen gaat. Ik vindt het fijn om te lezen wat jullie keuze geworden is.

8 jaar geleden

Bedankt voor al jullie reacties ... we hebben besloten om de kleine te houden.

8 jaar geleden

Misschien is dat ook wel gebeurt, ook jezelf laten helpen geeft geen 100% zekerheid(al denken veel mensen dat wel) Ik geloof zelfs 'maar' 99%.