{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help zwanger van nummer 3!?!?

En toen ondekte we dat ik zwanger van de 3e ... Is dit wel wat we willen?

Afbeelding blog 'Help zwanger van nummer 3!?!?'

Ik heb altijd gedroomd van een groot gezin, ik zei altijd ik wil er wel 4! Mijn man dacht daar anders over, hij wilde er het liefst 2.

In 2012 beviel ik van onze 1e zoon en in 2014 van onze 2e zoon. We hadden besloten dat het zo goed was en dat we compleet waren. We hebben immers 2 mooie zonen en zette mijn grote gezin aan de kant.  Als de jongens straks thuis komen met hun vriendjes en vriendinnetjes wordt het huis ook lekker vol en genieten we daar van.

Vorige week bleek ik zwanger te zijn van de 3e ... geheel ongepland en heel onverwachts. 

Onze emoties schieten alle kanten op. Moeten we het houden :) of toch niet :( ... Een erg moeilijke keuze voor ons beiden, waar veel lange gesprekken al zijn gevoerd zijn we nog niet tot een beslissing gekomen.

Ergens wil ik het toch niet, maar aan de andere kant wil ik het graag houden. Maar hoe gaan we plek creëren en hoe gaan we het finacieel straks allemaal doen. Hoe moet het met de oppas en de jongens?

Ik weet heel goed dat we deze keuze zelf moeten maken, maar hebben er andere moeders die voor dit dilemma hebben gestaan en wat is jullie advies.

Ik kan er echter verder met niemand over praten, behalve mijn man, zijn mening is me duidelijk.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je