{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, zo snel al??? (10)

Afbeelding blog 'Help, zo snel al??? (10)'

Oei, mijn laatste blog is gewoon alweer 7 maanden geleden... tijd voor een update!
Na de terugval ben ik weer helemaal de oude. Ik slik andere medicijnen dan toen ik de burn-out kreeg en voel me daar beter en fitter mee. Super dus!

En dan komen die kriebels weer hè. Blijkbaar zit dat in je gestel. Ik snap nu wat klapperende eierstokken zijn. Want ik wil weer een 2e. Liever vandaag nog dan morgen. Maar mijn man ziet het nog niet zitten. Heeft zijn buik nog vol van alles wat er de afgelopen periode gebeurd is. Logisch. En toch... We spreken af te wachten tot Leander 2 is en er dan weer over te praten.

En dat is nu. 6 maanden verder. Veel gesprekken gehad samen. Zelfs met een professional erbij. Mijn man zegt voorzichtig alles los te willen laten. Geen anticonceptie meer en gewoon laten komen zoals het komt. Bij Leander duurde het 4 maanden. En toen waren we er heel bewust mee bezig. Dus het zal nog wel even duren.

En daar zit ik dan. 3.5 week verder. Misselijk, zere borsten en een opgeblazen pijnlijke buik. En niet te vergeten een vroeg test met een super licht streepje. Het zal toch niet zeg....

Het vliegt me aan. Zou het echt zo zijn? Zo snel al? Kan ik dit wel? Straks voel ik me weer weken beroerd, ben ik daar al sterk genoeg voor? 2 kindjes, kunnen wij dat samen echt wel aan? Heb ik me laten leiden door mijn verstand of door een oergevoel? Wat nu?

Wat nu? Stom hè, zo graag willen en dan nu ineens een omslag... wil ik dit echt wel? Wat zit een mens raar in elkaar zeg...

Nu maar even een paar dagen afwachten en dan opnieuw testen.

Wordt vervolg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je