{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help!! Kan niet meer wachten

Afbeelding blog 'Help!! Kan niet meer wachten'

Ik ben nu 37,6 dagen zwanger. Hartstikke gewenst en dolgelukkig toen we erachter kwamen!

Helaas kreeg ik vanaf week 8 last van bekkeninstabiliteit en ook de hormonen waren niet erg lief voor me. Ik sliep erg slecht en ook op het werk was het stressen. Ik besloot voor mezelf te kiezen en ging vanaf ongeveer week 28 halve dagen werken. Dit werkte aanzienlijk en ik werd weer een beetje mijzelf. Ook erg prettig voor mijn partner :)
Ik ging met verlof en genoot de eerste 3 weken met volle teugen. Veel gepland, etc. Totdat ik 37 weken zwanger was. Nu kwam het besef. Nu mag het gaan gebeuren, lekker thuis bevallen. Kunnen niet wachten. Echter ben er zo mee bezig de afgelopen week, dat ik helemaal gek word van mijzelf. En dan nog die hormonen... Ik sliep al slecht en dat is nog steeds het geval. Logisch gevolg is dat je gek wordt. Ik zoek zoveel mogelijk afleiding (al vanaf dag 1 van mijn verlof. 34weken), maar je kunt niet voorkomen dat je ook rust moet pakken en dus gaat nadenken. Ik blijf malen dat ik er klaar mee ben en dat de kleine eruit moet komen. Alleen de kleine draak is een exacte kopie van beide (erg eigenwijze) ouders. Zit daar nog lekker warm. Maar mama is er klaar mee en zijn papa kan niet wachten om zijn eerste kind te ontmoeten.

Hoe gingen jullie hiermee om? Ik praat er al over met mijn VK. Ze is super lief en denkt mee, maar is eerlijk en zegt ook dat ze niks anders kan dan wachten.

Zoveel mogelijk plan ik de dagen vol. Zwangerschapsmassage, manicure, high tea en , afspreken met vriendinnen, etc.

HELP! Iemand nog ideeën?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je