{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, ik koop babykleding!

Oeps, ik draaf door! Babykleding in overvloed. Investeren is het nieuwe sparen?!

Afbeelding blog 'Help, ik koop babykleding!'

Wat nog heel onschuldig begon met: Ja, ik heb maar een speen aan de bestelling toegevoegd om maar geen verzendkosten te hoeven betalen. Is zojuist geëindigd in een excel-bestand.

Onschuldig, maar toch een beetje stout voelde ik me toen ik die speen bij mijn bestelling wasmiddelen voegde. Een speen, een speen voor een baby, een speen voor een baby die er niet is, een speen voor een baby die ook nog niet onderweg is. Oh dit gaat wel een beetje ver. Maarja zonder de speen kwam ik niet aan mijn 20,- om geen verzendkosten te hoeven betalen. Dus of 3,95 betalen voor verzendkosten of toch maar die speen van 3,95 die oooooooooit van pas komt. Nou vooruit laat die speen maar komen. De daaropvolgende dag kwam mijn pakketje binnen, jaja de speen ook. Okee, hoe ga ik dit uitleggen. Er zijn meerdere scenario's.

1. Ja, 1000e klant. Kreeg er een gratis speen bij. ( nonchalant gezicht )

2. Ja, was een actie bij de wasmiddelen. Kreeg er een gratis speen bij. ( verontwaardigd gezicht )

3. Heel vreemd, die speen heb ik helemaal niet besteld. ( verontrustend gezicht )

4. Och kijk nou wat schattig ik mocht een cadeau uitzoeken bij de bestelling, misschien iets voor mijn zus ( blij gezicht )

5. Schat, misschien een beetje gek. Ik heb een speen besteld, zo hoefde ik geen verzendkosten te betalen ( semi blij gezicht )

Ja, ik ben voor scenario 5 gegaan en ik moet zeggen het viel niet eens zo slecht. Waar ik nog met een semi blij gezicht stond, kon P er wel om lachen en stond met een blij gezicht. Ahah overwinning, zie je wel. 

Toen kwamen de bekende prijzencircus weken van een andere winkel. Wow super veel korting op newborn kleding. Rompertjes kunnen toch geen kwaad?! Okee, ik ga het gewoon bestellen. Stel ik vind het toch niets dan stuur ik het gewoon terug onder de reden: te klein ( tja, ik pas er niet in ;) ). Mijn zus was op bezoek en dingdong het pakketje wordt geleverd. Ik sta met mijn fingers crossed te hopen dat er niets van babykleding, of ook maar iets anders van baby's op de verpakking staat. Fiejeuwww gewoon gebruikelijke verpakking zonder kenmerken. Zus: Oh leuk L, heb je nieuwe kleding besteld, doe eens aan. Zus pakt het pakketje uit mijn handen. Okee, dit gaat fout, gigantisch fout! Als een hysterische bezetene vrouw gris ik het pakketje terug en zeg: Het is een cadeau voor P. P komt net binnenlopen en ja hoor Saved by the bell. We beginnen snel over iets anders te praten en het pakketje is niet langer belangrijk.... totdat mijn zus weg is natuurlijk. Ineens word ik weer die hysterische bezetene vrouw en trek de verpakking open. Oja smelt! Babyrompertjes zoooooo leuk. Wit, babyblauw, babyroze. Terugsturen?! Hell no, dit wordt netjes gewassen met neutraal wasmiddel en zonder wasverzachter. Jaja, zover heb ik me al ingelezen over de verzorging van baby's. Nu ligt het al een aantal maanden veilig en fris in een big shopper opgeborgen in de kast.

Inmiddels zijn we al 2 prijzencircus weken, doldwaze dagen, zomersale en wintersale verder. Jeps, de big shoppers zijn uitgebreid naar 4 stuks. Guilty! Het varieert van rompers korte mouw, lange mouw, geen mouw, jurkjes, rokjes, jeans, broeken, shirts, leggings, joggingbroeken, schoenen en ja zelfs stopcontact beveiligers. Genoeg zou je zeggen, maarja van iedere maat wil je wat hebben, en niet alleen maar meisjes, maar ook jongens en unisex. Het heeft me 3 koppen koffie en een pak stroopwafels gekost, maar het excel bestand leeft. Nu weet ik precies wat ik nog bij moet kopen ;) Okee, het begint nu wel echt serieuze vormen aan te nemen, dat vindt P ook. P ziet wel dat ik er gelukkig en blij van wordt en laat me lekker bezig zijn met de voorbereidingen. Ik noem het gewoon een investering, wat we nu hebben hoeven we dadelijk niet meer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je