{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help ik kan niet genieten:(.........

afgelopen vrijdag hadden we de eerste echo waarin bleek dat ik in verwachting ben van een tweeling

Afbeelding blog 'Help ik kan niet genieten:(.........'
Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en zijn we over de eerste schrik heen!! Gelukkig!! Nu we aan het idee gewend zijn zitten we meteen opnieuw in een achtbaan. aangezien ik verder bleek dan verwacht heb ik gisteren bloed laten prikken voor de nekplooimeting van aanstaande maandag. Maar ik bemerk aan mijzelf dat ik nu op een punt ben dat ik mezelf niet blij voel, ik ben zo ontzettend bang of alles wel in orde is met onze kindjes. Hoe meer ik naar de foto s en het filmpje kijk van onze twin hoe meer ik eraan gehecht raak. Ik voel me niet onbezorgd zwanger zoals ik ervaren bij onze dochter. Deze kindjes zijn zo welkom dat ik gewoonweg niet durf te dromen dat alles gezond is..... voordat ik vragen krijg, wij ondergaan de nekplooimeting en het vervolg onderzoek heel bewust om voor ons diverse redenen waaronder mijn leeftijd en wat familiaire kwesties. Ik vraag me af zijn er meer zwangeren met het gevoel dat ze nog niet blij durven zijn ??? Zijn er mama s met ervaringen over diverse testen- vlokkentest- vruchtwaterpuncties enzovoort?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je