{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help extreem misselijk

Sinds een week of 3 weet ik dat ik zwanger ben. Het is ons tweede wondertje dat zich nu al 6 of 7 weken aan het ontwikkelen is in mijn buik.

Afbeelding blog 'Help extreem misselijk ' Achtergrond blur afbeelding

ik ben dus zwanger en zoals veel vrouwen voor mij al hebben ervaren kan daar erge misselijkheid bij komen.

Ik hoop met deze blog advies en tips te kunnen krijgen omdat ik al sinds maandag niet meer functioneer door de misselijkheid en begin ten einde raad te raken.

Met de zwangerschap van mijn zoontje heb ik dit ook gehad tot best ver in de zwangerschap en ben dat toen doorgekomen met dompiridon.Echter schijnt dit middel nu veranderd te zijn waardoor het schadelijk is voor de vrucht. Ik gebruik nu emesafene maar dat helpt alleen het braken tegen te gaan de misselijkheid blijft.

Dus lieve mama's en mama's to be wat hebben jullie geprobeerd voor de misselijkheid een beetje tegen te gaan? Alle tips zijn welkom want hoop me snel wat beter te voelen zodat ik wel mee kan voor maandag mijn zoontje voor de eerste keer naar de basisschool te brengen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je