{{ message.message }}
{{ button.text }}

Help, de twijfel slaat toe!

Blijft het genderneutraal of toch niet?

Afbeelding blog 'Help, de twijfel slaat toe!'

In mijn vorige blog verklapte ik het eigenlijk al. Genderreveal of toch niet?

In mijn vorige zwangerschap hebben we met 15 weken de geslachtsbepalingsecho gedaan. Super leuk en spannend want daarna hadden we een echte genderreveal. Samen met een vriendin hadden we een taart gemaakt en zij heeft de kleur toegevoegd. De hele familie in de kamer en de taart aansnijden. En ja hoor, hij was blauw!

Nu moet ik heel eerlijk bekennen, ik vind dat echt super leuk en gezellig. Maar de spanning vond ik er persoonlijk vanaf. Zelf weet je dan al wat het wordt en je weet de naam (Die was voor de rest nog wel geheim) dus ja dan alleen je kindje nog. Daarnaast was de babykamer zo goed als unisex en de kleertjes ook.

Ik was vast besloten; bij de tweede wil ik het niet weten. Manlief vond het goed en zo gezegd zo gedaan. Maar nu begint hij toch te twijfelen. En ik wil hem ook niet teleurstellen, maar ik wil het eigenlijk niet weten. En de optie de één weet het wel en de ander niet is voor ons geen optie.

Nu mijn vraag aan jullie, wat zouden jullie doen???


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je