{{ message.message }}
{{ button.text }}

Helaas, het héeft niet zo mogen zijn

Helaas, nadat we afgelopen weken het heugelijke nieuws hadden verteld, gisteren een klap in het gezicht

Afbeelding blog 'Helaas, het héeft niet zo mogen zijn' Achtergrond blur afbeelding

Tja, eerst erachter komen zwanger te zijn, wat al echt niet gepland was...

Kinderen verteld, die waren blij en mijn buik begon al snel dik te worden. Dus het blije nieuws ook aan de rest van de familie verteld. Voor zoonlief een shirt laten bedrukken voor deze boodschap. Op de voorkant stond 'promoted to be a...'  en op de achterkant stond Big brother. Hartstikke leuk. En al waren we zelf al min of meer gewend aan de gedachte een 4e spruit te krijgen... Het gevoel dat het niet goed zou zijn en ik nog niet helemaal blij kon zijn, was al vanaf het begin. 

Eigenlijk zou ik pas over 3 weken een echo krijgen, maar vanwege mijn gevoel konden we toch eerder komen. Gisteren was het zover, opa en oma kwamen oppassen.  

Op de tafel kon de verloskundige niets vinden, misschien toch minder ver dan ik dacht misschien? Maar mijn gevoel was toen al bevestigd. Inwendige echo vervolgens. Nee, er was niets meer te zien. 4 weken geleden al gestopt met groeien, maar baarmoeder bleef doorgroeien. Mijn lichaam is nog steeds zwanger.. 

Nu wil ik er z.s.m. vanaf ook,  woensdag een curettage. Goede beslissing? Geen idee wat ik moet verwachten, voelen etc. Ik voel nog weinig, maar het is goed zo.. ik wist het al. Mijn zoontje wist dat ik zwanger was, het een meisje was en noemde haar al Luna.

Gisteren toen we terug kwamen, zei hij al. Zonder dat we het verteld hadden, Luna is weg... Lieve Luna, het heeft niet zo mogen zijn, toch houden we van je. Ook jij krijgt een plek op m'n pols, zoals de andere kinderen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je