{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijke zwangerschap

Afbeelding blog 'Heerlijke zwangerschap ' Achtergrond blur afbeelding

Na een paar weken in ongeloof was het dus echt wel raak ! We waren zwanger en ik had nergens last van, behalve de spanningen elke keer ging het wel goed is het gezond ? 

De eerste echo was echt geweldig het zien van ons kindje en het horen van het hartje !!! Wat een fantastisch moment was dat! Zo verliefd manlief heeft op de gang wel 40 x het filmpje opnieuw afgespeeld dat we hadden gemaakt van de echo ! 😂😍 


Al snel volgde de nipt test toch voor alle zekerheid ! We kregen de uitslag hiervan heel snel en alles zat goed ! 


Toen op naar de 14 weken want ik had gelezen dat we dan terecht konden bij Jan Koning voor de geslachtsbepaling en dat gebeurde. Stik zenuwachtig gingen we er naar toe en na even zoeken was het voor Jan al duidelijk ! 

Drie streepjes een echte meid ! Mijn hart maakte een sprongetje ! Als meisje vroeger droomde ik altijd al om mama te mogen worden en zag mij zelf echt met een baby meisje lopen ... wat dat was weet ik niet want een jongetje was ook zooooo welkom geweest 😍. 


Rond de 20 week gingen we nog even lekker op vakantie naar Egypte 🇪🇬 nog even met ons twee ! En het kon niet mooier want op het prachtige eiland giftun vroeg manlief mij ten huwelijk ! 


Het laatste trimester gingen we in en alles verliep prima ! De kleine meid bleek alleen wel een behoorlijk eigenwijsje in de stuit en na vanalles te hebben geprobeerd lekker in de stuit blijven liggen ! Het werd een geplande keizersnee ! Het maakte mij niet uit ik was door mijn verleden wel wat gewend aan buik operaties dus kom maar op ! 


23 februari 2018 vroeg in de ochtend meldden wij ons in het ziekenhuis en was het zover ! 

Zofia Hope werd geboren om 11:09 uur helemaal gezond wel eerst met der billetjes ! En vanaf dat moment zijn alle maar dan ook alle clichés waar een deken van liefde de roze wolk en wat is ze mooi !!!! 

Wij kijken ondanks de keizersnede en het icsi traject terug op een prachtige periode in ons leven waarin dit kleine meisje ons leven nog zoveel mooier maakt ! Inmiddels al weer bijna 3 jaar ! 

In mijn eerste blog schreef ik over onze enige cryo die teruggeplaatst zou worden volgende keer hierover meer ! *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je