{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk genieten van mijn zwangerschap

Eindelijk ben ik zwanger! Ondanks de kwaaltjes, ben ik heerlijk aan het genieten!

Afbeelding blog 'Heerlijk genieten van mijn zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Eindelijk ben ik zwanger! Eindelijk is in dit geval misschien een beetje flauw. Ik wil al zwanger zijn sinds ik klein ben, maar pas het laatste halfjaar heb ik het echt geprobeerd met de liefde van mijn leven. En nu ben ik zwanger!

12 weken nu om precies te zijn. Uiteraard heb ik ook last van kwaaltjes. Best veel zelfs, maar ik vind het idee dat er een wondertje in mijn buik groeit vooral heel bijzonder. Iedere dag pak ik wel een paar keer een paar minuten om te genieten.

Als ik op mijn werk zit, leg ik mijn handen op mijn buik en fantaseer ik over de kleine. Meisje of jongetje maakt natuurlijk niet uit. Ik kan niet wachten op het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste keer Sinterklaas, de eerste keer Kerst. Maar eerst genieten van mijn zwangerschap!

De komende maanden wil ik regelmatig een update geven van mijn zwangerschap.

Liefs,

An

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je