{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk avondje!

Drie weken geleden wilde ik nog bloggen over het niet meegaan in de Sinterklaasdrukte. Blij dat ik dat niet gedaan heb...

Afbeelding blog 'Heerlijk avondje!'

Ik dacht drie weken geleden nog oprecht dat we de Sint dit jaar nog wel stilletjes aan ons huisje voorbij zouden laten gaan. Dochterlief is ruim 2,5 en zich nog niet echt bewust van de pakjespret behorend bij Sinterklaas. En de kleine man? Die houdt zich alleen bezig met (niet)luisteren naar de nee-marathon van mijn zijde en is zich van geen Sinterklaas bewust.

Toen kwam ruim twee weken geleden een appje van mijn zusje. Wat mijn kids willen hebben voor 5 december, want ze wilde ze zo graag verrassen. Superlief! Na het doorgeven van de wensenlijst van de jongedame en jongeman raakte ik aan het twijfelen. En dan vooral of ik dan ook niet iets voor mijn nichtjes –en natuurlijk mijn eigen kroost- moest aanschaffen.
Nu houd ik van cadeautjes kopen en anderen verwennen. Dus je raad het al… ik ging overstag. Ik belde zusje 1 en 2 en vroeg hen wat mijn lieve nichtjes wilden hebben en ging, met kids en al –heerlijk die leeftijd waarop ze nog niet doorhebben dat ze bij de aankoop van hun eigen cadeautjes aanwezig waren-, op cadeautjesjacht.

Afgelopen weekend, voorafgaand aan ons heerlijk avondje –een ruim van tevoren gepland etentje met mijn kant van de familie- bleken oma, de tantes en ik in de buidel getast te hebben en kreeg elk kind zomaar 4 cadeautjes. Geheel anders dan ik in de aanloop naar Sinterklaas verwacht had. En leuk dat ik het vond! Vier kindjes die niet wisten hoe snel ze hun cadeautjes uit moesten pakken en helemaal blij waren met hun cadeaus.

Ik zeg volgend jaar weer! Inclusief het diner met het volwassen deel van de familie. Zo leuk om elkaar weer te spreken en heerlijk te eten! Met recht een heerlijk avondje!

Hoe dacht jij dat jouw 5 december eruit zou zien? En bleek dat te kloppen? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je