Snap
  • Zwanger
  • Vakantie dagje weg
  • baby

Heel veel bezoekjes - Bezoek 1 schoonouders

Onze ouders (vooral mijn schoonmoeder) had al heel vaak de hint laten vallen graag grootouders te willen worden. Wij hielden vol dat wij dit pas over een paar jaar wilden, maar wisten zij veel hoe serieus wij waren, haha.
6 jaar geleden

Ben ik gelukkig vanaf. Ze hebben een kleindochter waar ze helemaal gek op zijn en de rest telt niet. Onze kinderen kennen ze niet eens. Maakt niet uit, het zijn rare mensen, mijn man heeft een rotjeugd gehad bij ze.

6 jaar geleden

Die van mij zit nu werkloos thuis en dat zal ook wel even zo blijven. Ik voorzie een hoop problemen met haar als de baby er is, zoals veel onaangekondigd langskomen en dan ook uren blijven. Uiteraard ook bemoeizucht, wat ze nu al erg veel heeft. Gelukkig hebben m'n vriend en ik de afspraak gemaakt dat hij hierover een stuk meer zijn mond open gaat doen.

6 jaar geleden

Wauw, ik zie mijn schoonmoeder dit ook zo doen. Gelukkig woont ze in een andere stad en heeft ze genoeg om handen, om hier geen tijd voor te hebben. Vooral dat overal mee bemoeien, omdat ze alles beter weet *diepe zucht*.