Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Heel even een klaag blog

Laat ik voorop stellen dat ik ontzettend blij ben met ons tweede wondertje, maar zwanger zijn vind ik iets minder gezellig.

Vandaag heb ik niet zo'n geweldige dag.  De hele ochtend overgeven.  Hoofdpijn en vervelende buikpijn. Ik heb net getwijfeld om toch even de verloskundige te bellen,  maar toch niet gedaan. Mijn partner en ik liggen in dat opzicht niet altijd op 1 lijn. Hij geeft aan dat ze niet zoveel kunnen doen en dat ik misschien beter gewoon kan gaan liggen.  Dat klopt misschien ook wel. Het voelt lichamelijk een beetje alsof ik een beetje op raak. Door de vermoeidheid en de hormonen ben ik erg emotioneel. Nu lekker met mijn 4 jarige zoon op de bank.  Ik wil helemaal niet klagen want ben ontzettend blij.  Maar vandaag is niet mijn dag!

9 jaar geleden

hoi. Ik kan je uitspraak '' zwanger zijn vind ik iets minder gezellig"", helemaal beamen. Je hebt wel eens van die dagen met alle kwaaltjes tegelijk, en helemaal vandaag als het ook nog bagger weer buiten is, wordt je niet vrolijk. Keep smiling ! :) Er wacht inderdaad een weer een wondertje op je :)