Snap
  • Zwanger
  • misselijkheid

Heel erg zwanger

Met alle bijkomende effecten
5 jaar geleden

Ik was ook super misselijk tijdens mijn zwangerschappen. Ik merkte dat coca cola (alleen de echte cola met suiker) drinken hielp, want dan kon ik boeren en dan zakte het een beetje. En warme maaltijden gingen iets beter dan brood, dus 3x p dag iets warms. Ga op zoek naar iets wat voor jou werkt. En probeer je maag gevuld te houden maar dat is echt super moeilijk! Heel veel sterkte!

5 jaar geleden

Lieve mama, Toen ik zwanger was van mijn dochter had ik ook last van 24/7 misselijk 15 weken lang(gelukkig geen braken). Bij mij werkte helaas medicijnen niet en ben uiteindelijk naar de accupunctuur gegaan. Ik ben een nuchter persoon en geloofde hier niet in. Ik was hierdoor niet van mijn misselijkheid af, maar kon wel goed functioneren omdat door de accupunctuur de pieken uitbleven. Ook kun je bepaalde armbandjes kopen met een bolletje eraan die je om je pols draagt, want daar zit blijkbaar een gepaald drukpunt voor misselijkheid(wordt ook vaak gebruikt voor zeeziek of wagenziek). Deze worden verkocht onder de naam sea band. Tijdens de zwangerschap van mijn zoon heb ik nergens last van gehad. Hopelijk heb je hier iets aan

5 jaar geleden

Als Emesafene niet voldoende werkt zou ik overstappen op primperan. Hier 24-7 misselijk en het werkt erg goed!

5 jaar geleden

Ooh vreselijk hé, zo misselijk zijn.. Meestal ben je er na een week of 12/16 wel vanaf, hoop ik voor je. Bij mij hielp het middel emesafene wel goed, voor beide zwangerschappen gehad. Via de huisarts en/of verloskundige.