{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heel erg zwanger

Met alle bijkomende effecten

Afbeelding blog 'Heel erg zwanger'

Inmiddels al een paar weken volop zwanger. Waar ik bij mijn oudste onzeker was omdat ik nauwelijks iets merkte, is het deze keer niet te missen. Mijn borsten doen zeer, smaak verandert, ruik sterk maar vooral ben ik de hele dag en nacht beroerd. Ik hoef niet over te geven maar ben de hele.dag misselijk. Ik begin in bed met een kaakje en daarna snel glas koude melk. Dan ben ik iig in staat om twee boterhammen te eten. Dan voel ik me een half uurtje een soort van oke. En dan zet het weer op. Weer proberen te eten terwijl alles schreeuwt dat je geen trek hebt en je je ziek voelt. Het overvalt me. Ik ben in en in gelukkig met het feit dat we hopelijk nog een kindje mogen verwelkomen maar met het zwanger zijn kan ik nog niet blij zijn. Bij mn dochter genoot ik van de zwangerschap zelf, maar die kan me nu een beetje gestolen worden. Het is het echt wel waard maar man wat is het naar om je zo beroerd te voelen 24/7.
Het verbaasd me ook dat ik me zo verschillend kan voelen per zwangerschap. Zou dit dan een jongetje zijn of zelfs twee? Komende week hebben we de eerste echo, dan zien we iig of het er 1 of 2 zijn. Jongetje of meisje zien we over een week of 33. Voor nu tel ik af naar de 12 weken, dan schijnt het minder te worden. Maar in de tussentijd hoop ik dat de verloskundige iets kan geven tegen de misselijkheid. Ik kan amper functioneren. Het lukt me net aan om voor mn dochtertje te zorgen maar naar speeltuin of iets ondernemen lukt gewoon niet.
Iemand ervaring met 2 totaal verschillende zwangerschappen qua kwaaltjes of nog tips tegen de misselijkheid? Alles is welkom!

Update: emesafene gehad van huisarts. Lijkt al goed te helpen. Smorgens kan ik goed ontbijten en de rest van de dag is nu leefbaar. Thanks voor advies. Pepermunt ga ik nog proberen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je