{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heeft mijn gevoel dan toch gelijk?

Als je eenmaal kiest voor een kindje dan wil je niks liever. Maar wat als het niet lukt en je het gevoel hebt dat er iets mis is?

Afbeelding blog 'Heeft mijn gevoel dan toch gelijk?'

Daar zit ik dan, alleen voor de tv en mijn gedachtes dwalen af bij het zien van een reclame spotje. Je ziet een net bevallen vrouw met een klein baby'tje in haar armen. Bij het zien van deze beelden bedenk ik me hoe mooi zoiets is. Deze gedachtes maken me zo blij en ik bedenk me hoe het zal zijn als ik die vrouw was. Snel denk ik stop Saar! Je bent niet zwanger en dat zal je voorlopig ook niet zijn. Ik weet dat ik niet de enige vrouw ben die droomt van een kindje en dat ik ook zeker niet gek ben. Maar dat kon ik een paar maanden geleden anders niet zeggen...

Ik vond mezelf nog best jong toen mijn vriend en ik besloten dat ik zou stoppen met de pil. Ik moest dat jaar nog 23 worden maar we wisten het zeker, we waren er klaar voor. We hadden het best goed voor elkaar. Allebei een vaste baan en ons nieuwbouw huis was bijna klaar. We waren ook al lang samen dus tussen ons zat het ook goed. Kortom wij vonden het een goeie basis en namen de stap om een eigen gezinnetje te beginnen. Wat was het toch spannend, ons geheimpje en onze fantasieën over een eigen gezinnetje.

Helaas vlogen de maanden voorbij en werd het samen fantaseren ook minder. Ik dacht steeds vaker wat doen we verkeerd en waarom wilt het toch niet lukken? Ik voelde dat er iets niet goed was want ik had op het moment dat ik gestopt was met de pil een hele aparte pijn in mijn onderbuik. Deze pijn ging gepaard met mijn cyclus. Ik dacht aan misschien het ontpillen? Ik besloot naar 5 maanden naar mijn huisarts te bellen om te vragen of hun wisten waar die pijn vandaan kwam en of dit normaal was. Toen ik ze aan de telefoon had zei ze dat de pil allang uitgewerkt moest zijn en dat ik beter maar even langs kon komen....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je