{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hebberige kindjes....herkenbaar?

Sinterklaas is weer in het land..gevolg? Veel speelgoedreclames en hebberige kindjes.

Afbeelding blog 'Hebberige kindjes....herkenbaar?' Achtergrond blur afbeelding

Alhoewel ik het echt een heel gezellige tijd vind hoor...als de goed heiligman weer in het land is. Maar 1 ding vind ik minder. Al die speelgoedreclames. En nee mijn jongens zitten echt niet de hele dag voor de televisie.

Het enige wat ik steeds uit de monden van mijn jongens hoor is: mama die wil ik hebben....mama dat vind ik leuk...mama mag ik dat hebben? Zucht ik begin het toch aardig vervelend te vinden. Ik weet wel dat het er ook een beetje bij hoort maar hoe leer ik mijn heren dat ze toch iets minder 'hebberig' te zijn. Beide heren zijn in de weken voor sinterklaas ook nog jarig dus ze krijgen echt genoeg cadeautjes dacht ik zo. 

Ik heb al gezegd dat mama het niet leuk vind dat ze steeds zo doen en dat ze toch al leuke cadeaus hebben gekregen. Dan krijg ik alleen maar een meewarige blik van mijn oudste.. Waar ik dan ook wel erg om moet lachen eigenlijk. De enige opmerking die nog een beetje effect heeft(in ieder geval op de oudste) is als ik zeg dat sinterklaas het ook niet leuk vind als ze continu alles willen hebben. Maar helaas werkt dat nog niet voor mijn jongste telg.

Dus dames hoe gaan jullie hiermee om?? Ik ben wel nieuwsgierig naar jullie ervaringen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je