{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hebben jullie ervaring met ovulatietesten?

Hebben jullie ervaring met ovulatietesten? En wat voor ervaringen? Ik twijfel.

Afbeelding blog 'Hebben jullie ervaring met ovulatietesten? '

Ovulatietesten 

Ik twijfel heel erg of ik nu al een ovulatietest zal doen. Ik zou het namelijk zo leuk vinden, als alles gewoon lekker goed gaat, net zoals bij mijn eerste zwangerschap. Toen heb ik ook geen ovulatietesten gedaan en was ik binnen 3,5 maand zwanger. 

Ik sprak laatst een kennis, zij probeert ook zwanger te raken van een tweede, en zij was al druk in de weer met ovulatietesten. Ze zei dat de eerste allemaal mislukt waren...? Nu heb ik helemaal geen ervaring met die testen, dus snap niet waar het mis kan gaan. 

Ik probeer alles zelf uit te rekenen, alleen kom ik steeds op een andere dag uit, want ik word steeds op andere dagen ongesteld! Haha. Het scheelt steeds maar een dag of 2/3, maar toch is het daardoor niet helemaal goed uit te rekenen. 

Hebben jullie ervaring met ovulatietesten? En welke tests hebben jullie gebruikt? Clearblue of gewoon huismerk? En werkte het uiteindelijk goed of had je er niks aan? 

Ik had mezelf een doel gesteld, om na 6 maanden pas met ovulatietesten te beginnen. Maar misschien kan het geen kwaad om het nu al te doen? 

Ongesteld of zwanger? 

Als het goed is moet ik aanstaande woensdag ongesteld worden...of ik ben natuurlijk zwanger! Ik hoop het laatste uiteraard en ga wel weer een test doen. Ik heb nu al ruim een week geen test gedaan! Ik ben eigenlijk stiekem wel een beetje trots op mezelf, want ik vind het echt heel moeilijk om het uit te stellen. Het liefst doe ik elke dag een test! Haha...maar dat is natuurlijk overdreven en zonde van het geld. Ook al heb ik al zo'n stuk of 15/20 tests gedaan!

Maar nu heb ik wederom het gevoel dat ik zwanger ben. Ik voelde sinds vandaag m'n buik rommelen, ben heel rustig van binnen, maar ontzettend moe en ik heb wat meer honger. Ook word ik af en toe flink misselijk van bepaalde luchten of gewoon uit het niets. Heel apart dus

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen met jullie ervaringen met ovulatietesten! Ik hoor graag jullie verhalen! 


Liefs, 

Isa

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je