{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heb jij een buikband gedragen?

Ik ben op zoek naar een goeie buikband maar ze zijn er in allerlei soorten en maten.

Afbeelding blog 'Heb jij een buikband gedragen?'

Nu ik zwanger ben van de tweeling, merk ik dat mijn lichaam nu al heel anders reageert dan bij een eenling. Ik heb meer last van bandenpijn, voel met regelmaat mijn heupen, mijn buik trekt erg en mijn buikspieren weten even niet meer hoe hard ze moeten oprekken. Ik hoop dat een buikband hier verlichting in kan geven. Eerst wilde ik de Anita buikband maar ik denk dat ik de brede band onder aan mijn buik snel zat ben.  Dus ik zat te denken aan de Carriwell buikband of de Medela.

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je