Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • Boy
  • Pretecho
  • mamtobe

He or she, what will it be...

Op de Corona manier bekend maken..

Al weken mocht mijn partner niet mee naar de echo’s ivm met onze grote vriendin Corona die nogal menig leven dwars zit. Toen ik dus de verlossende woorden hoor dat de regels versoepeld werden heb ik gelijk een echo praktijk in de buurt gebeld met de vraag of ze al weer open mochten voor pret echo’s. Ze kon daar nog geen duidelijk antwoord op geven en zou me vrijdag terug bellen zodra antwoord had. Gelukkig kreeg ik vrijdag het goede nieuws dat ze open mochten en kon mijn partner dus gaan vertellen dat die EINDELIJK zijn kind kon en mocht gaan zien. 

Maandag 11 mei was het dan zo ver. 19:00 moesten we er wezen. Mijn partner was de hele dag al zenuwachtig en kon maar geen rust vinden. Was best schattig maar ook zo irritant haha. Daar aangekomen, mochten we gelijk naar binnen en kon ik gaan liggen. Ze nam echt de tijd vóór ons en ze was zo lief! 

Vanaf dag 1 dat we er achter kwamen dat ik zwanger was riep ik al dit wordt een Jongetje, gisteren kregen wij dus te horen wat het word. Dit hebben wij via videobellen bekend gemaakt aan onze familie en vrienden. Want ja Corona he... 

Maar Wij krijgen een..... 

 

Snap