{{ message.message }}
{{ button.text }}

harde buiken... voorweeen...

Ff vergeten hoe harde buiken voelen... tis toch al 6jaar geleden... ff in de gaten houden

Afbeelding blog 'harde buiken... voorweeen...' Achtergrond blur afbeelding

a.s. donderdag heb ik een opname gesprek en wordt dan eindelijk datum gepland voor de keizersnede! Komt steeds dichterbij! Na gesprek heb ik een controle echo. Toch heb ik het gevoel dat ik eerder ga bevallen.... heb al last van vele harde buiken.... ik tel ze en houd het maar in de gaten. Wat kunnen ze vervelend zijn die harde buiken. Het is tenslotte al 6jaar terug dat ik ze voor laatst had gevoeld. Ik weet wel dat ik ze steeds minder fijn vind. Nog 6 weken volhouden... alhoewel mijn gevoel anders denkt.... we wachten het maar af

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je