{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy new year?! Zwanger het nieuwe jaar in?

eindelijk weer ongesteld geworden en de 2e terugplaatsing leek met kerst te worden. zouden we het nieuwe jaar zwanger in gaan?

Afbeelding blog 'Happy new year?! Zwanger het nieuwe jaar in?'

Op 9 December werd ik weer ongesteld. Meteen bellen met het ziekenhuis en beginnen met de progynova. op 22 december moesten we langskomen voor de echo. En dat zou betekenen dat 2e kerstdag waarschijnlijk de terugplaatsing zou zijn.

Mijn beste vriendin was op dat moment hoogzwanger en was 2e kerstdag uitgerekend. wauw dat zou wel leuk zijn. zij eruit ik erin zeg maar haha.

De dag van de echo kwam al snel. Ik maakte me totaal geen zorgen, want het enige wat altijd goed meegewerkt had was mijn baarmoederslijmvlies. En ja hoor zag er allemaal prima uit!! we gaan de afspraak plannen voor de terugplaatsing. hmmm vrijdag is het kerst... dan weekend... Het wordt maandag mevrouw. 

Ehhhh 5 dagen toch? Ja, maar omdat het een cryo is halen we m gewoon wat later uit de vriezer en begint u wat later met de utrogestan. Oke.....

Maandag 29 December dus... Ik was toch een beetje teleurgesteld. moet ik nog 3 dagen langer wachten. Maar aan de andere kant toch rustig kerst kunnen vieren.

Op zondag 28 December is mijn vriendinnetje bevallen van een dochter. Zou het dan toch? Zij was eruit en de volgende dag mocht ik :D

Maandag de terugplaatsing gehad en dan begint het lange wachten weer.

Ik voelde me goed. de vorige keer kreeg ik al snel menstruatieklachten en wist ik al dat het over was. Deze keer niet. Had nergens last van. Voelde me eigenlijk beter dan ooit!

De tijd ging eigenlijk best snel en ik had echt goede hoop, omdat ik me zo goed voelde. Echt een super oud en nieuw gehad en ik had echt een goed gevoel hierover!

Tot afgelopen vrijdag. Ik werd wakker met ontzettende buikpijn. Ik wist op dat moment al dat het weer klaar was. Ik moest nog tot vandaag wachten met testen. Maar voor mij was het duidelijk.

Vandaag moest ik voor 10 uur de test doen. Ondanks dat ik de uitslag al wel wist was het toch even spannend. Ik heb mn man laten kijken en ja hoor Negatief :(

Weer niet gelukt. Begin sterk te twijfelen of het ooit zal lukken. Misschien moet ik het allemaal wel als een hint zien en dat het voor mij gewoon niet is weggelegd.

Maar aan de andere kant... Ik heb nog 6 in de vriezer... 

Even slikken dan maar en wachten op de volgende ronde.

Het zal toch wel een keer? toch...........

Happy new year !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je