{{ message.message }}
{{ button.text }}

Happy Birthday In Heaven...

Het eerste jaar. Al die allereerste keren, in het allereerste jaar zonder jou Vieve.

Afbeelding blog 'Happy Birthday In Heaven...' Achtergrond blur afbeelding

2 juli vorig jaar, een onwerkelijke dag. Een dag die ons leven heeft veranderd.  De dag waarop jij ons Papa en Mama maakte. De dag waar jij direct moest vechten voor je leventje. Een dag die mooi was, maar ook zo onzeker. Vandaag 2 juli, je eerste verjaardag, maak er een feestje van daarboven, dan dansen wij elke dag een beetje met je mee. 

De komende dagen zullen zwaar zijn, maar ook heel mooi. We zullen stilstaan bij het afgelopen jaar, het jaar vol verdriet maar ook vol vreugde. Het eerste jaar zonder jou, alle allereerste keren zonder jou. Al die eerste keren, doen ons veel pijn, omdat we het zo graag willen, maar het niet zo mag zijn. 

Vorig jaar 25 augustus zijn papa en mama getrouwd, zodat mama dezelfde achternaam heeft als jou Vieve. We zouden dit vieren op 17 juni 17, zodat jij erbij kon zijn. Helaas is het dus allemaal anders gelopen, maar hebben we toch besloten om het nogmaals over te doen. Het was een mooie en intieme dag, jij was erbij, in alle speeches, in alle harten en in iedereens gedachten. Het was de mooiste dag van het afgelopen jaar. We waren weer even Jules en Célina, dolgelukkig! Wat was het fijn om dat te ervaren en te voelen. Onze liefde is onverwoestbaar! 

IMG_0505_1499094385.JPG

Overmorgen 4 juli alweer een jaar geleden, jouw vleugels waren klaar, maar mijn hart nog niet.  "Het is zo stil in mij, ik heb nergens woorden voor."

DAG Vieve, 

ik zal je nooit vergeten. Nooit dat ik je niet meer mis. En waar je nu ook ben, ik hoop dat het er goed voor je is.*

Vieve La Vie, 

* tekst van Woordkunsten

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je