Snap
  • Zwanger

HapHapHap ik krijg tandjes!

Owjee de eerste tandjes komen door! Ggggrrrr HapHapHap! Wanneer verveelde die stoute tandjes jullie ukkies?

Kwijlen..rode-appel-wangetjes..huilen..spuitluiers... op alles bijten...verdikkingen van het tandvlees. ...auwwiee!!!

Het begon al met 3.5 maand toen kreeg onze zoon al last van zijn tandjes! Zo vroeg al?! Ja zo vroeg :'-(  .... de eerste symptomen waren verdikkingen van het tandvlees met veel huilen en vuurrode appel-wangetjes gelukkig geen koorts en het duurde ongeveer 4 dagen en toen was alles oke gelukkig onze zoon leek nergens meer last van te hebben.

De 4 maanden mijlpaal! En ja hoor weer begonnen die vervelende tandjes te plagen... deze keer kreeg hij bovenop de eerste symptomen  ook spuitluiers begon mega te kwijlen (een st.bernard hond is er niks bij hahaha) hij stopt ook speelgoed in zn mond dus lekker makkelijk speel maar met een bijtring lieffie :-)... maar toch bleef hij er nu langer last van hebben dus een speciale koelkikker in de koelkast gedaan (van de kruidvat die moet ik wel vasthouden ) gelukkig gingen na ongeveer 6 dagen de klachten weer weg.

Nu is hij 4.5 maanden en ja hoor hallo daar zijn de tandjes weer!..... nu heeft hij echt alle symptomen behalve koorst (gelukkig!!) Dus we hebben nu detinox gehaald binnen 3 dagen waren de klachten over! Vandaag waren we naar het consultatiebureau geweest die vonden het ook wel erg vroeg maar toen ze keken bevestigde ze dat het toch echt tandjes waren.... 

Ben benieuwd wanneer de tandjes nu weer gaan plagen.

Tips: * veel knuffels van papa en mama. *detinox. *fruithapje even in de koelkast.* niet te warme fles of groentenhapje geven. * bijtring knabbelen.* koelkikker 2 stuks in de koelkast. * fieppie/speentje in de koelkast.

Als er nog mama's of papa's zijn met meer tips deel ze dan aub.

En wanneer kregen jullie ukkies last van tandjes?

Xxx

8 jaar geleden

Die ??? Horen niet achter het bericht mijn telefoon zet ze er vaker achter. ...

8 jaar geleden

Het eerste tandje is eindelijk door ????

8 jaar geleden

Het gaat op en af ... hoop dat hij ze snel allemaal heeft dan is hij er vanaf je voelt je soms best machteloos. ..

8 jaar geleden

mijn dochter was een latertje.met 10 maanden was het eerste tandje er.... zonder slag of stoot. maar nu met 1,5 komen de kiezen door.... bereid je maar voor! mega voorraadzetpillen, waterijsjes, bijtringen en houd de tandgel ook maar bij de hand! is het nu rustiger in tandjesland voor je kleintje?