{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hallo verlof!! Maar hoe vind je eigenlijk je rust?

​Heb er lang naar uit gekeken, en nu is hij daar! Mijn eerste dag met verlof.

Afbeelding blog 'Hallo verlof!! Maar hoe vind je eigenlijk je rust?' Achtergrond blur afbeelding

Het is nu 10 uur in de ochtend, en ik heb al 100 dingen bedacht die ik vandaag kan gaan doen. De was, wat boodschappen, het huishouden op orde brengen. Ook is het mooie dag vandaag, dus ik kan ook nog gaan wandelen. Zal ik wandelend naar de supermarkt gaan vanmiddag? 

Een echt rust gevoel zit er nog niet in, heb mezelf eigenlijk de gehele zwangerschap wel bezig gehouden door nog te blijven werken en ernaast alles te regelen voor de komst van onze kleine.

Het is nu nog 6 weken tot mijn uitgerekende datum, 6 weken!! En hoewel iedereen zegt dat ik lekker moet gaan genieten en mijn met mijn benen op bank lekker Netflix moet gaan kijken (want zodra de kleine er is, heb je hier geen tijd meer voor). Merk ik dat het idee om dat te doen mij nog helemaal niet trekt. 

Wel ben ik super trots! Weer een mijlpaal bereikt, weer een stap dichterbij het ontmoeten van onze kleine man.
Kan eigenlijk niet wachten! Wellicht voel ik daarom wel de behoefte om van alles te ondernemen, want dan gaat de tijd tenslotte een stuk sneller toch? 

Hoe hebben jullie de rust gevonden? Of zijn jullie ook tot de bevalling druk in de weer geweest?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je