{{ message.message }}
{{ button.text }}

Guilty pleasure: Frikandel speciaal!

Dat moment dat je mensen ziet twijfelen... Frikandel speciaal teveel of toch zwanger?

Afbeelding blog 'Guilty pleasure: Frikandel speciaal!'

En toen zag ik die buik toch wel ineens groeien...

Het viel mij zelf natuurlijk heus al wel een tijdje op dat ik aan het groeien ben, maar nu zie ik ook steeds vaker collega's en mensen op straat even kijken naar mijn buik(je, gelukkig). Ik ben nog niet veel aangekomen tijdens deze 15 weken maar er begint wel een zwangere buik te ontstaan. Lekker laten groeien, dacht ik zelf zo. Gezond en gevarieerd eten, maar toch ook echt af en toe wel die frikandel speciaal hoor, mijn echte guilty pleasure, tijdens deze eerste zwangerschap.

Geen augurken met slagroom, gewoon een vette snack. Heerlijk! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je