{{ message.message }}
{{ button.text }}

Guess What!

zo spannend! vandaag dag, 16 na pregnyl, en toen...

Afbeelding blog 'Guess What!'

Afgelopen Woensdag, was het 14 dagen geleden dat ik pregnyl zette, voor de tweede keer dit jaar. Gelukkig hadden we van de gyn, geen exacte datum gekregen van een evt test dag, omdat we dat niet wilden, het werd een drukke tijd, en omdat we de spanning niet weer wilden! 

Afgelopen woensdag was de dag dat mijn man , geopereerd werd aan een zenuw in zijn arm, vorig jaar juni had hij namelijk een scooter ongeluk gehad, en sinds dien, had hij erg last van zijn arm, en twee dove vingers die ook nog eens krom gingen staan! verschrikkelijk, om het zo te zien! hij laat soms kopjes vallen, heeft amper kracht en dan wordt je ook nog verteld dat het je eigen schuld is ( gelukkig denkt de verzekering er niet zo over)

Afgelopen Woensdag was het de dag dat ik random smiddags dacht huh, ik ga gewoon testen,ook al waren er wat mensen in huis, ik dacht als ik zwanger ben dan maakt de urine niet uit, al komt het van snachts!
En ja hoor binnen 3 minuten een hele mooie streep! 

Oh Jea! het is gelukt! gewoon gelukt! Zo tof!!!

en dan denk ik euh ja, huis vol! hoe ga ik dit vertellen, dus maar ge-apt aan mijn man ( zo lekker knullig)!!! Oh wat was hij blij! en dat is hij nog!!

We vinden het alle bij mega spannend, vooral na de miskraam.. we moeten nu wachten, 30 mei hebben we onze eerste echo ben zo benieuwd! 


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je