{{ message.message }}
{{ button.text }}

Groeiecho & het resultaat

Afbeelding blog 'Groeiecho & het resultaat'

Vrijdag 31 mei 2019;

We kregen vandaag de eerste groeiecho. Weer gezellig naar ons minimensje kijken en hopen op een goede groei. 

Alles was prima, we hadden het hartje weer gehoord en de kleine man was lekker aan het trappen. De echoscopiste was alles druk aan het bekijken en ze bleef telkens maar teruggaan naar één plek. Ze vertelde dat zijn galblaas wel erg opviel.

Ik kreeg niet echt duidelijk een antwoord op mijn vraag wat er nou precies aan de hand was. Het enige wat de echoscopiste zei was dat de galblaas wel erg duidelijk in beeld was.. oke maar wat betekend dat dan? Daar werd niet echt een antwoord opgegeven. Een extra afspraak werd in gepland bij prenatale diagnostiek en daar moest ik het maar mee doen. 

Daar sta je dan met een echo foto en onduidelijkheid. Dan maar op zoek via google, niet dat dat een antwoord gaf want er valt namelijk niks te vinden.

Helaas en misschien ook maar beter. Er zat dus niks anders op dan wachten op de vervolg afspraak.*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je