{{ message.message }}
{{ button.text }}

Griepvirusje

Tja het griepvirus had mij te pakken gekregen. Gelukkig is hij nu aan het loslaten....

Afbeelding blog 'Griepvirusje' Achtergrond blur afbeelding

Tja het griepvirus had ook mij te pakken gekregen sinds vrijdagochtend. Gelukkig is het nu beetje bij beetje aan het loslaten.

Vrijdagochtend ik kwam al niet helemaal lekker uit bed. Toch maar naar mijn werk gegaan. Eerst de kleine weggebracht. Op m'n werk zeiden ze al jij ziet er ziek uit. Ach ja zei ik nog, dat komt wel goed. Nou niet dus. Ben halverwege de dag naar huis gestuurd. Maar goed ook. Ik ben pas vandaag weer uit bed gekomen omdat het weer een beetje gaat. Ik kon niets anders dan hangen en liggen. En dat met een kleintje in je buik en een kleintje rond rennend krijg je niet echt je rust. Gelukkig kon onze dame zaterdag bij Opa en Oma terecht en zondag was het Papa-dag (Mama moest eigenlijk werken). Zondagavond kreeg ik er ook nog koorts bij, dus ook maar de verloskundige gebeld om te vragen wat ik wel en niet mocht nemen tegen de koorts. Gelukkig waren 2x paracetamol per dag niet schadelijk voor de baby en daarmee ben ik er nu weer redelijk bovenop gekomen.

Inmiddels had vriend lief het huis een beetje opgeruimd, al was het met wat gemopper (net alsof vrouwen altijd expres ziek worden) en kan ik nu niets meer terug vinden :-S. Ach ja. Nu is hij aan de beurt om ziek te zijn en zit hij vanaf maandag ook al thuis. Wel fijn voor mij, dan zijn we met z'n tweeën er voor onze dochter. Verder is Oma inmiddels ook ziek en ons neefje, oom en tante ook. Gelukkig ben ik er bijna vanaf. Stiekem nog wel een middagdutje morgen, maar donderdag weer gewoon in het ritme. Dat is voor mij toch het beste.

Tevens ook nog door het vele liggen erg last gekregen van mijn heupen waardoor ik bijna niet meer op kon staan en/of lopen. Was ook niet fijn, maar ook dat is aan het wegtrekken!

Wel balen. Wilde zaterdag en maandag veel doen op de kinderkamer, maar dat is er weer allemaal niet van gekomen. Volgende keer beter dan maar!

Voor alle zieke moeder. Sterkte! en Beterschap!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je