{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis ontspanningsoefening voor zwangeren

Afbeelding blog 'Gratis ontspanningsoefening voor zwangeren' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb mijn stem nooit mooi gevonden. Als kind had ik een hoog stemmetje. Ik vond het vreselijk om mezelf terug te horen op film. De stem die ik zelf in mijn hoofd hoorde was veel mooier en lager. Ik wilde dat iedereen díe stem zou horen en niet dat piepstemmetje.

Op de één of andere manier heb ik altijd deze overtuiging gehouden. Dat mijn stem niet mooi was. En heb ik nog steeds moeite om naar mezelf te luisteren op film.

Hoe verbaasd was ik dan ook, de eerste keer dat een cursist tegen mij zei dat ze mijn stem zo prettig vond tijdens de ontspanningsoefeningen. Ze kreeg meteen bijval van de andere cursisten. ‘Inderdaad! Daar moet je echt iets mee gaan doen. Meditaties inspreken ofzo’.

Ik nam het nog niet zo serieus. Maar ik kreeg steeds vaker te horen dat mensen mijn stem prettig en rustgevend vonden. Ik kreeg steeds meer vragen of mijn visualisaties ook te downloaden waren.

Voor mijn Online Zwangerschapscursus sprak ik 8 Ontspanningsoefeningen in. Hele mooie visualisaties die inmiddels al veel vrouwen hebben gebruikt tijdens de zwangerschap en bevalling.

Ben je zwanger en wil je eens ervaren wat zo'n ontspanningsoefening met je doet?

Ga naar mijn Facebookpagina en reageer onder DEZE post met 'ja' en je krijgt automatisch een mp3 bestand via je Facebook messenger!

Wil jij:

Super relaxt zwanger zijn?

Op een diep niveau contact maken met je baby?

De kracht in jezelf vinden tijdens de bevalling?

Een hele ontspannen bevalling?

Dan ga jij heel blij zijn met deze oefening!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je