{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gratis kidscard t.w.v €200 euro!

Afbeelding blog 'Gratis kidscard t.w.v €200 euro!'

Kids Factory is de unieke kinderwinkel die zich wilt onderscheiden van andere, doormiddel van de verschillende leuke producten.

Kidsfactory heeft een leuke aanbieding voor alle mama's. Bij aankoop van een super leuke kinderwagens krijg je een gratis kidscard t.w.v € 200,- euro! De actie is geldig op alle complete winkelwagens. De Bugaboo Cameleon is ideaal voor de veelzijdige mama. Deze Bugaboo heeft een omkeerbaar stoeltje en is super handig.De Bugaboo Cameleon basis bestaat uit: Frame, zitgedeelte,reiswieg,bagagetas,muskietennet en regenscherm. Met de De Joolz Day Earth wordt de puurheid van de natuur vertaald. Je kunt hiermee in stijl wandelen met je kleine. De omkeerbare stoeltje zorgt voor extra contact met je kind. De Joolz Day Earth bestaat uit:  Reiswieg, frame met zitgedeelte,boodschappenmand, regenhoes en bekerhouder. Voor meer kinderwagens kun je kijken op Kids Factory.nl. Deze actie is alleen niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen en is ook niet geldig bij de Bugaboo Donkey & Bee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je