{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goede vrijdag?? Echt niet!!

Afbeelding blog 'Goede vrijdag?? Echt niet!!' Achtergrond blur afbeelding

Medio februari waren we over the moon met een positieve zwangerschapstest!! En toen we een aantal weken daarna een mooi kloppend hartje zagen op de 8-weken echo konden we ons geluk helemaal niet op!! Wat een prachtig beeld weer, en we konden er een beetje ontspannender in staan. Afgelopen vrijdag, op goede vrijdag kregen we een extra echo om de termijn te bepalen (bij een ander centrum) en wat bleek, dat er helemaal geen kindje te vinden was.... Wel een dooierzak en een vruchtzak, verder helemaal niets!! Op de vraag hoe dit kan, dat er een vruchtje van acht weken met kloppend hartje te zien is en dan twee weken later helemaal niets meer kregen we een vaag antwoord, 'het zal wel verschrompeld zijn'. Daar kunnen we helemaal niets mee! Eigenlijk twijfelde de dame of wij wel de waarheid spraken met teksten als 'dat moet ik dan maar aannemen' ed. Dus heel troostend was ze niet. Wij liepen als verdoofd naar buiten, as dinsdag contact opnemen met de verloskundige om te horen wat er gaat gebeuren.

De paasdagen zijn we als een soort verdoofd doorgekomen, met alle zwangerschapsverschijnselen daar nog bij. Nog steeds vol ongeloof en vooral onbegrip hopen we dat we deze week snel een nieuwe echo kunnen laten maken, bij het ziekenhuis waar ook de eerste is gemaakt en dan hopen we dat we een betere uitleg krijgen en alles langzaamaan een plekje kunnen geven en verder kunnen gaan.

Wat wel heeeeeel fijn is is dat we een prachtige, vrolijke dochter hebben rondhobbelen die ons soms even doet vergeten waar we middenin zitten ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je