{{ message.message }}
{{ button.text }}

Goed of slecht nieuws?!

Baarmoederhalskanker en een goede follikel

Afbeelding blog 'Goed of slecht nieuws?!'

Gisteren de laatste echo van de cyclusanalyse!

Nou ik heb de laatste echo gehad en na die afspraak ben ik blij dat ik even niet meer hoef. Ik had afgelopen weekend een bloeding gehad voor de 2e keer. Ik kreeg het na het klussen en dat kunnen verschillende dingen zijn. Eerst ga ik het goede nieuws over mijn prachtige follikel vertellen!

De echo was geweldig. De follikel is nu 18mm en kan woensdag of donderdag springen!!! Hij was een hele mooie vorm en ben allang blij dat hij er is. Mijn cyclus wordt helaas nu wel 40+ dagen en dat is te lang. Ik mag nu volgende week woensdag bloedprikken voor het hormoon progesteron. Dan kunnen ze kijken of ik mij eisprong gehad heb en wanneer ongeveer. 4 januari 2019 heb ik een afspraak staan voor als ik niet zwanger ben. Dan gaan we kijken hoe we nu verder gaan. Als ik wel zwanger ben krijg ik waarschijnlijk dan mijn eerste echo!! Dus ik ben door dit nieuws heel gelukkig. Kan niet wachten tot het 22 december is. Dan mag ik testen volgens de assistente! FEESTJE!!!

Nu het nieuws over de bloeding en die vind ik totaal niet leuk en maak ik mij een beetje zorgen over....

Toen ik vertelde over de bloeding zei de assistente dat ze eerst binnen wil kijken met de echo of op de echo een bloeding te zien is. Die was niet te zien dus dat was op zich fijn. Bij mij is PCOS of chlamydia niet van toepassing dus dan blijven er 2 dingen over. Of het komt door de vruchtbare periode want dat kan. De andere optie is baarmoederhalskanker... Nu gaan we afwachten of ik buiten mijn vruchtbare periode ook een bloeding krijg. Is dat het geval dan wordt er een uitstrijkje genomen om te kijken of ik baarmoederhalskanker heb. Ik ga mij nu wel zorgen maken of dat het geval is. Ik heb die prik voor baarmoederhalskanker niet gedaan. Ik begin daar nu spijt van te krijgen.

Dus nu 2 dingen hopen, 1 dat ik zwanger ben 22 december en 2 dat ik geen bloeding meer krijg! In de tussentijd lekker werken en dan vanaf volgende week vrijdag heerlijk vakantie! Weet iemand nog een leuke stedentrip?? We willen even lekker weg. Gent zijn we al geweest mijn zusje woont daar. Voor de rest zijn we nergens echt geweest samen.

Jullie horen volgende week weer van mij! Krijg donderdag al de bloeduitslag.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je