Snap
  • Zwanger

Gezocht: tips voor tijdens mijn zwangerschapsverlof

Het aftellen is nu echt begonnen, nog twee weken tot aan mijn zwangerschapsverlof!

Wat gaat de tijd toch snel! Nog twee weken/ 9 dagen werken tot aan mijn zwangerschapsverlof. 

Ik ga 6 weken voor mijn uitgerekende datum met verlof. Dit houdt in dat ik 6 weken heb om me voor te bereiden op de komst van onze mooie man. 
Alleen vraag ik me wel af hoe ik deze weken door ga komen, met een buik die per dag lijkt te groeien (dus minder mobiel) en mijn familie en vrienden die doordeweeks werken.

Een klein 'to-do' lijstje heb ik wel:

  1. Zorgen dat de vluchtkoffer klaar staat
  2. Alle kleertjes wassen 
  3. Zorgen dat ik alle baby benodigdheden heb (al is bijna alles op mijn checklist al afgevinkt)
  4. Schilderijen maken, die passen bij mijn Nijntje thema
  5. Box inrichten
  6. Starten met een fotoboek
  7. Leren haken

Uiteraard weet ik niet hoe het gaat lopen, heb ik wel voldoende tijd om de bovenstaande punten te doen? Of kom je eerder? Misschien heb je het wel zo naar je zin dat je nog twee weken langer bij mij blijft? 

Ik ben erg benieuwd naar jullie tips, wat hebben jullie gedaan tijdens je verlof? 

7 jaar geleden

Thomas dit :Se plier au caprice du Conseil du Patronat c’est tout aussi ridicule et délétaire que de se plier aux caprices du FRAPRU.Si seulement quuu;l&rsquoqen se pliait au caprice du FRAPRU…

7 jaar geleden

Genieten van een ochtenden dat je nog heerlijk langzaam op kan starten, op bed kan liggen, lang douchen... kortom vooral relaxen en uit de doe modus :-)

7 jaar geleden

Nog even die zwangerschapsmassage plannen of fotoshoot. Rondje zwemmen of naar een kerstshow van een tuin centrum. Ik heb in die tijd ook 4 cakes gebakken met een beertje erin in de juiste kleur (eerst een laag cake bakken en beertjes uitsteken deze zet je in je bakblik op een rij en hier giet je het cake beslag over een omheen) alles ging in de diepvries en de eerste werd eruit gehaald toen de weeën begonnen.

7 jaar geleden

Dat moest een smiley zijn, geen 6 vraagtekens hahaha