{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gezin van 4 na .....

Niet op Facebook

Afbeelding blog 'Gezin van 4 na .....'

Wij hadden besloten om samen te gaan voor nog 1 kindje en dan is ons gezin helemaal compleet. 
Begin van het jaar ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan , bij deze baan ben ik meer uren gaan werken dan dat ik gewend was had ik zoiets mijn lichaam en ik moeten wennen aan de nieuwe baan en de combi met mijn gezin. Tot mijn partner zei misschien moeten we maar is even een testje doen, je weet maar nooit. Aangezien bij de andere zwangerschappen ik goed ziek was, had ik zoiets van ik wil hem voor je doen maar de test gaat toch negatief zijn. Niks was minder waar ik deed de test en na 2 minuten pakte ik de test op en wilde hem in het doosje doen om weg te gooien want ik was overtuigd dat ik gelijk zou hebben. Ik schuif de test in de doos en ik zie een plus teken staan. Ik was verbaasd want ik was 2 keer zo ziek geweest en nu alleen maar moe?

Ik hoor mijn partner het nog altijd zeggen ik zei het toch. Ook nu de test positief was moest het toch even bezinken. Begrijp me niet verkeerd we wilden heel graag nog een kindje erbij maar ik had niet verwacht dat het zo snel raak zou zijn. Straks nog een kleintje erbij en wat gaat het dan zijn een jongen een meisje? 
Mijn zus was de eerste die het wist en ook die werd nieuwsgierig krijg je nu na 2 jongens eindelijk een meid of krijg je er toch nog een jongen bij.
Maar ook zei mijn zus heel serieus ik heb een tweeling en zit langs ons pa zijn kant in de familie dus kunnen er misschien wel 2 zijn. Nou je had mijn reactie moeten horen. Mijn zus zei toen tot de eerste echo om mij te plagen zeg maar nee dan krijg je er 2.

21 maart op de 1ste verjaardag van onze zoon hadden wij de echo. De verloskundige zag me al aankomen en zei als eerste gefeliciteerd met jullie zoon. Mijn partner en ik waren best verbaasd dat ze er aan had gedacht. Ze zei we gaan eerst de echo doen en dan de intake dan hebben we het spannendste deel al gehad. 
Ze ging eerst uitwendig kijken of ze het zo kon bekijken,  en binnen enkele seconde was het stil.  Ze zei volgens mij heb je het zelf ook al gezien maar mag ik jullie dubbel feliciteren. Maar voor ik dat echt ga doen ga ik het even beter bekijken en of allebei de vruchtzakken een kloppend hartje is te zien.
I
n allebei de vruchtzakken kon ze een kloppend hartje zien. Wat een schok en een opluchting tegelijk. 

Nu moesten we een afspraak maken in het ziekenhuis om alles beter te laten nakijken en metingen te doen hoeveel weken ik precies was. 
Aantal dagen later hadden wij de echo in het ziekenhuis en in die paar dagen hadden wij onze naaste familie ingelicht met dit nieuws. Heel veel waren er geschrokken maar eenmaal dat het gezakt was vonden ze het geweldig.

N
u zijn we inmiddels 20 weken ver en mogen wij straks een jongen en meisje verwelkomen in ons gezin. We moeten nog van alles aanschaffen maar wat zijn echt musthaves voor twins?  Iemand tips met kinderwagen die ontzettend handig of praktisch zijn?  Ik ben benieuwd hoe het straks de dynamiek gaat zijn in ons gezin. Zal wel even druk worden en aanpoten worden maar wij hebben er zin in. Ons gezin is straks compleet. Tips altijd welkom:)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je