{{ message.message }}
{{ button.text }}

Genieten van mijn zwangerschap

Ik ben momenteel bijna 30 weken zwanger van ons tweede zoontje. Bij de zwangerschap van mijn eerste zoontje was ik nog maar net zwanger en kon ik al niet wachten tot ik hem in mijn armen had. Die negen maanden duurden veel te lang voor mijn gevoel. De eerste maanden van deze zwangerschap ben ik heel ziek geweest waardoor ik echt een gevoel had van waar ben ik aan begonnen. Nu nadert het einde al weer en gaat de tijd me eigenlijk veel te snel. Waarschijnlijk ook omdat ik me realiseer dat het misschien wel de laatste keer is dat ik zwanger ben, de laatste keer dat ik een kindje in mijn buik voel, de laatste keer dat ik trots ben op mijn buik en hem niet in hoef te houden. Deze zwangerschap ervaar ik zoooo anders als mijn eerste zwangerschap. Natuurlijk wil ik deze kleine knul ook graag in mijn armen houden hoor maar zolang ik me goed voel heb ik nog wel even de tijd. Ik mag op dit moment dan ook niet klagen met de kwaaltjes. Het last van maagzuur, bekkeninstabiliteit en natuurlijk zit mijn buik in de weg maar nog kan ik genieten van dit kleine mensje in mijn buik. Ik weet niet of we een derde kindje zouden willen maar ik ervaar deze zwangerschap echt als de laatste keer zwanger zijn. Het blijft zo bijzonder!!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je