{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Geneder reveal party " in corona tijd

Afbeelding blog '"Geneder reveal party " in corona tijd' Achtergrond blur afbeelding

Ik had me geslachtsbepaling echo gepland op 24 november, want dan was ik 16+2 dagen. En dat had ik al weken van te voren gepland haha.

Eindelijk was het die dag, en dit keer nam ik me zusje mee die ook tevens de peettante wordt, zodat zij het alleen komt te weten, om ondanks corona toch nog op een speciale manier te onthullen. ( me broertje had dat namelijk bij Jay gedaan)

Ik stond die ochtend op en had al een idee wat als hij of zij niet zou mee werken?.

Ik appte die ochtend me zusje, om te grappen let maar op die laat zich niet zien haha. En wat denk ja hoor, de baby wou niet mee werken we hebben van alles geprobeerd, van springen, hoesten enz en nog niet, nou zei die vrouw hoelang hebben jullie de tijd vandaag ( gelukkig wou ze het de dag zelf nog zien en niet andere afspraak maken) wij hadden alle 2 niks meer gepland die dag, nou zei die vrouw als je nu even een half uurtje loopt en beetje doet springen en glas water drinkt ( en niet meer plast, dan komen jullie maar terug, nou zo gezegd zo gedaan.

Halfuurtje was voorbij en we waren weer aan de beurt, GELUKKIG, hij of zij was gedraaid en bewoog, eindelijk hadden ze het gezien ( ik mocht natuurlijk niet kijken) draaide me hoofd opzij en me handen over me ogen want anders zou ik misschien wel stiekem spieken haha. 

Die zaterdag erop werdt DE onthulling gedaan, me zoontje zei vanaf het begin het wordt een zusje ( en stiekem omdat je al een zoontje hebt hoop je ergens toch op een meisje) en ze zeggen vaak kinderen voelen dat aan?

 Me zusje had het buiten gepland zodat toch, me ouders,broertje, en zusje en me beste vriendin erbij konden zijn, me schoonouders en broers die hebben we helaas moeten facetime. 

 Eerst kreeg ik een grote ballon met vraagteken erop.( wat ik minder vond en me zusje wist dat, want was bij jay ook met een ballon) maaar die prikte we kapot en daar kwamen alleen maar zilvere confetti uit dus wij keken elkaar al aan van wtf hahahah, kwam me zusje aan met 2 confetti kanonnen jeeej hahha en daar gingen we 3 , 2 , 1 en jaaaaa hoor we krijgen weer een ZOONTJE/BROERTJE erbij!! Woehoeeee

Me gevoel zei ook een jongetje  maar toch stiekem hoop je ergens op een meisje.


Of ik teleurgesteld ben? Neee dat zeker niet!


 ( komt gewoon een 3de bij ) hahha nee grapje we zijn nu compleet met z'n 4tjes


  .....Maaaar ikk zeg altijd....zeg nooit, nooit;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je