{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Het moment dat ik wist dat ik zwanger was..

Ik ben al vanaf m’n 16e jaar samen met mijn man. We hebben samen de hele wereld gezien en veel mooie momenten beleefd.

Afbeelding blog '​Het moment dat ik wist dat ik zwanger was..'

We hadden altijd al een grote kinderwens en op m’n 24e probeerde we deze in vervulling te laten gaan.

De eerste keer dat ik zwanger bleek te zijn was ik dol gelukkig. M’n man en ik konden ons geluk niet op. Na de eerste controle van 9 weken was alles goed en gezond. Maar ons geluk duurde niet lang. In de 11e week van mijn zwangerschap kreeg ik een bloeding. Mijn man en ik zijn direct naar het ziekenhuis gegaan en daar bevestigde de verloskundige dat ik een miskraam had gehad. We waren er kapot van maar wilde niet opgeven.

Na ongeveer 2 maanden deed ik weer een zwangerschapstest. De test was weer positief. We waren blij en gelukkig maar tegelijkertijd erg bang. Bang dat deze zwangerschap weer mis zou gaan.

Elke controle waren we bang dat er iets mis met ons kindje was, maar tot onze vreugde was elke echo prima in orde en was ons kindje kerngezond.

Wij zijn nu trotse ouders van een gezonde en prachtige dochter en houden zielsveel van haar. Toch wilde we graag nog een kindje. Tot onze verbazing lukte het direct. We waren in de wolken. Toch is ook deze zwangerschap niet verlopen zoals verwacht en voel me sinds dien niet fijn.

We blijven het proberen… Geven de moed niet op!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je