Snap
  • Zwanger
  • Gezond
  • post

Geluksmomentjes

Zwanger zijn is prachtig en een groot geluk wat je gegeven is, maar toch kun je je soms flink beroerd voelen. Gelukkig zijn er dan van die hele mooie, kleine geluksmomentjes!

Iedereen kent ze wel, die kleine geluksmomentjes die soms onverwachts op je pad komen en die de dag net even wat mooier kleuren. En ook in periodes dat het misschien allemaal iets minder leuk is of je niet helemaal lekker in je vel zit, komen er dit soort momenten. Zo had ik dit ook regelmatig tijdens mijn zwangerschappen. Want ja natuurlijk was het prachtig om zwanger te zijn en enorm bijzonder, maar ik was de eerste maanden super misselijk, liep aan het eind met 30 kilo overbagage (ik zou bij de KLM geweigerd worden) en hield zoveel vocht vast dat het leek alsof ik een waterballon was. En dan denk je toch ook wel eens heeeel eventjes, goh dit hadden ze er nou net niet bij verteld!

Maar gelukkig kwamen er dan heel vaak die kleine dingen, woordjes, grapjes of beelden die dat gevoel direct wegspoelde. Zoals een zoontje die lief tegen je aan kruipt en zegt dat hij heel veel van je houd, of een 20 weken echo in het ziekenhuis met als uitslag dat er niks met de hartjes aan de hand is en ze allebei kerngezond zijn of een lekker stuk chocolade. En uiteraard zijn er ook de lieve vrienden en familie waar je altijd je verhaal bij kwijt kunt, die af en toe lekker met je verhaal meegaan en je soms heerlijk uitlachen waardoor je weer met je voeten op de grond wordt gezet. In mijn geval voeten die opeens een maat groter waren geworden, maar dat is misschien iets voor een volgende keer

www.dubbelgeluk.com

10 jaar geleden

ja dat is ook geweldig he! Onze zoon ging ook vaak kusjes geven of even hallo zeggen tegen mijn buik.

10 jaar geleden

Of dat je oudste dwars door je buik heen probeert te praten met de baby die daar in zit :)