{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gelukkig getrouwd, maar dan...

Je gaat trouwen en je hebt toch een toekomstplan uitgestippeld. Hoe anders kan dat plan uitpakken.

Afbeelding blog 'Gelukkig getrouwd, maar dan... ' Achtergrond blur afbeelding

Bas en ik kregen is 2001 een relatie. We waren nog erg jong, Bas is 18 en ik 16. Wat een heerlijke tijd hebben we samen. In 2004 besluiten we te gaan samen wonen. Wat een feest, na heel veel verschillende woningen hebben we na 3 jaar een mooie nieuwbouw woning gekocht, en zijn we klaar met het steeds verhuizen. 

Bas werk op dat moment al engineer en ik al incassomedewerkster. Bas voelt zich al enige tijd niet lekker. Heel veel hoofdpijn en erg veel pijn in zijn nek. Gelukkig kon de bruiloft hierdoor wel gewoon door gaan. Bas heeft een paar dagen voor het huwelijk vakantie gekregen  dus hij kon goed uitrusten. Onze huwelijksdag was fantastisch, nu 9 jaar later kijken we nog steeds terug op een zeer geslaagde dag. Na ons huwelijk gaan we samen een week naar Mallorca, als ik nu de foto's terug kijk denk ik, hoe kon  ik dit niet gezien hebben. Wat ziet Bas er daar slecht uit. 

Na ruim een half jaar fysiotherapie komt er maar geen verbetering qua pijn bij Bas. Bas gaat maar weer terug naar de huisarts, zijn advies doorgaan. Maar Bas kan niet door gaan. Het blijft niet bij de hoofd en nek pijn. Bas is zo ontzettend moe dat  hij een dag werken niet meer vol kan houden. Ook hier maakt de huisarts zich niet zo druk om, volgens hem is het allemaal gewoon  even teveel. 

Maar dan op een ochtend ben ik echt klaar met de houding van de huisarts. 

Bas roept mij in paniek...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je