{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gefeliciteerd, het is een. . .

Dan komen de verlossende woorden. Gefeliciteerd, jullie krijgen een.....

Afbeelding blog 'Gefeliciteerd, het is een. . . '

Jongen erbij! Ze zet het apparaat even stil, ze weet hoe ze dit moet aanpakken, ze pakt mijn hand, kijk hier is het balzakje en daar zie je het piemeltje. En wat is mijn eerste reactie? Wauw wat leuk! Wie zei dat? Ik? Serieus? Ja het kwam echt uit mijn mond want manlief lijkt wat beteuterd. De rollen worden eventjes omgedraaid. Even later stromen bij mij toch wel de tranen over de wangen. Vind je het toch minder leuk of is er wat anders vraagt de echoscopiste? Nee niet minder leuk, maar de angst daarvoor was groter dan ik nu ervaar. Mijn kleinste mannetje draait zich nog een keer om. Heerlijk, hij beweegt daar fijn met zijn kloppende hartje, gevulde maagje en gevulde blaasje. Tot nu toe alles goed en hij voelt zich opperbest daarbinnen. Er valt een soort van last van mijn schouders. Het mysterie is opgelost en ik heb er echt geen moeite mee. Ik merk aan mijzelf dat ik een glimlach heb, een van oor tot oor, en ik denk niet dat iemand deze vandaag nog van mijn gezicht kan toveren.

Als we buiten staan vraag ik aan mijn man hoe hij het vind. Hij is ook alweer over zijn ‘beteuterde’ momentje heen. Jammer luidt het antwoord maar ik vind het leuk. Ik zeg ik een keer duidelijk tegen hem dat ik jammer de goede benaming vind, ik ECHT blij ben dat ons kleintje het tot nu toe goed doet, maar dat ik de teleurstelling die ik verwacht had ook echt niet ervaar. Dat vind ook hij fijn om te horen.

Thuisgekomen besluiten we het vandaag nog even ons geheimpje te laten. 3 zoons! Hoe stoer klinkt dat? Zal ik de komende jaren nog eens even fijn op handen gedragen worden! En ik ga mijn uiterste best doen om dat hopelijk voor altijd zo te houden. En ik hoop dat ik uiteindelijk drie leuke schoondochters (of schoonzoons) krijg die mij ook willen en kunnen zien als een leuke schoonmoeder. Ik weet hoe het niet moet, dat verkeerde voorbeeld gaf die van mij al. Dat ga ik echt heel anders aanpakken. Maar voorlopig is dat niet aan de orde en is er nog maar 1 vrouw echt belangrijk in het leven van al mijn mannen; IK, de trotse mama van 3 zoons!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je