{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geen zin meer in sex!

Ik zit met een probleempje.. En ik schaam me er eigenlijk wel een beetje voor. De titel van deze blog zegt het al.  Mijn man en ik hebben 2 maanden geleden afgesproken dat ik weer stop met de pil. Een broertje of zusje voor Bryan lijkt ons super leuk ! Hier het probleem... ik heb bijna nooit meer zin in sex.. Mijn man had dat al niet zo en eerder "begon "ik altijd. Maar op een gegeven moment ben je daar ook een beetje klaar mee zegmaar...  

Afbeelding blog 'Geen zin meer in sex!'
Hoi, Ik zit met een probleempje.. En ik schaam me er eigenlijk wel een beetje voor. De titel van deze blog zegt het al.  Mijn man en ik hebben 2 maanden geleden afgesproken dat ik weer stop met de pil. Een broertje of zusje voor Bryan lijkt ons super leuk ! Hier het probleem... ik heb bijna nooit meer zin in sex.. Mijn man had dat al niet zo en eerder "begon "ik altijd. Maar op een gegeven moment ben je daar ook een beetje klaar mee zegmaar...  we doen 't ongeveer 1x in de week en tsja dan is de kans niet zo groot dat ik snel zwanger word.. sinds ik bevallen ben van m'n zoontje is dit al zo, maar nu we weer zwanger willen worden is het toch wel een beetje een probleem...  We hebben verder wel een hele goede relatie hoor, en we hadden allebei vrede met sex 1x in de week, maar nu moet 't natuurlijk wel wat vaker. Zijn er meer vrouwen met hetzelfde probleem? Iemand misschien tips? Ik zag op tv iets over 1 vaste avond in de week, en dan 1 avond sex in de week die je zelf in kan "plannen". lijkt me nou ook niet echt wat...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je