{{ message.message }}
{{ button.text }}

GEEN BIEFSTUK OF CARPACCIO MEER!

Geen biefstuk, geen carpaccio of ossenworst meer voor mij de komende 9 maanden, ik ben zwanger!

Afbeelding blog 'GEEN BIEFSTUK OF CARPACCIO MEER!'

 Sinds 3 april 2014 weten wij dat we een baby krijgen, als alles goed gaat natuurlijk!

Gister ochtend werd ik wakker met wat lichte kramp, ik verwachtte dat ik ongesteld zou worden. Ik stuurde mijn vriend een berichtje dat ik waarschijnlijk ongesteld zou worden. Ik moest werken en zag de dag niet meer zo zitten, waardoor precies weet ik niet. Mijn vriend stuurde een berichtje terug dat ik voor de zekerheid anders gewoon de test kon doen, dan wist ik het zeker. Ik besloot het te doen, pakte de test en deed wat gedaan moest worden. De test legde ik op de vensterbank, in het licht, zodat ik de uitslag goed kon beoordelen. Ik begon met wat kleding op te vouwen. Toen ik naar mijn kast liep zag ik een plusteken en een streepje dat de test gelukt was en dacht oké.. HUH!!!! WAT? EEN PLUS? DAT IS TOCH... Snel pakte ik mijn laptop, check, check, dubbel check.. POSITIEF! De eerste 10 seconden kon ik geen adem halen. Dit had ik niet verwacht! In één klap was ik zó blij en gelukkig. Ik belde mijn vriend en hij was ook enorm blij. 

Ik ben zo dankbaar voor het feit dat ik zwanger mag worden en hoop met alles wat ik heb dat we een gezond kindje ter wereld brengen en op mogen voeden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je