{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geduld... word beloond??

Afbeelding blog 'Geduld... word beloond??'
Geduld... word beloond?? 1e baby verassing.. 2e baby in 2 maand tijd verwekt 3e helaas een sterretje met 5 weken ,na 3 maanden tijd verwekt en nu dus al 6 rondes bezig,. Iedereen om je heen word zwanger is zwanger of bevalt van een kind. Soms heb ik het er wel even moeilijk mee van waarom lukt het nu bij ons niet. Gelukkig heb ik al 2 gezonde jongens, dus er is zeker goede hoop ! Al heb ik wel moeite gehad met het verwerken van mijn miskraam. Dat was best heftig om mee te maken. Al is de kans 1 op 5 ? geloof ik. Dus erg vreemd is niet. maar bah. Hopelijk hoef ik het niet nog eens mee te maken,. Maar we gaan verder met het leven.. Wat moet je soms geduld hebben zeg.. de lol van het "babydansen" word steeds minder.. tuurlijk mag ik blij zijn met 2 gezonde jongens. Maar we hebben zo graag de wens voor nog een ukkepuk binnen ons gezin. Hopelijk duurt het niet zo lang meer voor een positieve test en hopelijk blijft die rijstekorrel dan wel plakken. (momenteel ben ik  met ovulatietestjes bezig om de eisprong te vinden.)  Heeft er nog iemand tips voor me om sneller zwanger te raken ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je