Snap
  • Zwanger
  • post_short

Geboortekaartje inspiratie

Voordat de wereld van internet er was ging iedereen standaard naar de drukker voor zijn geboortekaartje. Tegenwoordig zijn er via het internet ook allerlei opties.

Het vorige geboortekaartje heb ik zelf ontworpen, maar ik had toen de luxe dat ik bij een grafisch bureau werkte. Maar wat ga ik nu doen? Betaalbare geboortekaartjes voor tweelingen zijn er niet erg veel. Dus wordt het een drukkerij of ga ik toch zelf aan de slag op het internet.

Waar heb jij voor gekozen en welke website raad je aan?

10 jaar geleden

The Francolin is een jong illustratielabel dat mode en illustreren combineert om zo beiden op een hoger niveau te brengen. De kernwaardes van de Francolin zijn ambacht, energie en verbeelding en vertaald deze in handgetekende, gedetailleerde en surrealistische prints.   The Francolin ziet de wereld als een nog ongevuld blad. Om dit in te vullen plaatst het lijnen en vormen die fascineren. Hierdoor worden illustraties opgezet als 'ding an sich', los van alle context.   Met een nieuwe en humoristische visie wordt the Francolin geïnspireerd door onder andere de botanische en zoölogische prenten die de ambacht van het illustreren nog omhelzen. Tegelijkertijd verbeelden ze de veranderlijkheid en onvoorspelbaarheid die de natuur ook heeft.   De illustraties van the Francolin zijn continuaties van zijn eigen wereld. De ontsnapping die het ervaart tijdens het illustreren wordt aan jou overgebracht. Of het een associatie, gevoel of moment van stilstaan is, is aan jou, maar the Francolin brengt het teweeg.   Wil je een uniek geboorte, verjaardagen of ander feestkaartje? Heb een kijkje op onze site en contact ons! www.thefrancolin.com info@thefrancolin.com Korinna: 06 3075 9463 Sarah: 06 19967435

10 jaar geleden

Ik hoop dat je iets kunt vinden wat je mooi vindt. Fijn weekend!

10 jaar geleden

Ja we gaan beide opties even bekijken. Ik ga aan de slag op het internet en ga maandag de drukker bellen of hij wil kijken wat hij voor ons heeft. De keuze is jammer genoeg bij bestaande kaartjes nogal beperkt.

10 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie. Ik neig daar ook een beetje naar. Maar we zitten er dus mee dat er niet heel veel keuze is voor tweelingen. Toch maandag maar is bellen.