Snap
  • Zwanger
  • post

Geboortekaartje

Een vriend van ons heeft het geboortekaartje voor ons ontworpen. We zijn heel erg blij met het resultaat.

We hadden voor onze dochter een geboortekaartje met veel vlinders en bloemen en we wilden heel graag in dezelfde stijl ook een geboortekaartje voor ons tweede kindje. Ik heb heel veel op internet gekeken en ik kon helaas niet het kaartje vinden wat voldeed aan mijn en onze verwachtingen en wat ook niet helemaal aansluit op het geboortekaartje van onze dochter.

Toen hebben we besloten om aan een vriend van ons te vragen of hij het geboortekaartje wilde ontwerpen en dat wilde hij heel graag doen. Ik vond het wel heel spannend om het kaartje door hem te laten maken. Hij is heel goed in zijn vak en ik had er een heel goed gevoel bij, maar toch bleven we het spannend vinden.

Ik heb hem het kaartje van onze dochter gegeven, zodat hij weet in welke stijl we het kaartje graag wilde hebben en hij heeft daarvan een ontwerp gemaakt.

Eind april hadden we met elkaar afgesproken, zodat hij de tijd had om een mooi kaartje te maken. We hebben ’s avonds aangegeven dat we het kaartje heel erg mooi vonden. Verder heeft hij nog een paar kleine aanpassingen gemaakt. Daarna heeft mijn vader een gedichtje gemaakt voor onze baby en dat staat nu vermeld op het kaartje. Ik heb een tijdje terug het nieuwe kaartje gezien met het gedichtje en we zijn er helemaal blij mee. De baby kan nu komen.

10 jaar geleden

The Francolin is een jong illustratielabel dat mode en illustreren combineert om zo beiden op een hoger niveau te brengen. De kernwaardes van de Francolin zijn ambacht, energie en verbeelding en vertaald deze in handgetekende, gedetailleerde en surrealistische prints.   The Francolin ziet de wereld als een nog ongevuld blad. Om dit in te vullen plaatst het lijnen en vormen die fascineren. Hierdoor worden illustraties opgezet als 'ding an sich', los van alle context.   Met een nieuwe en humoristische visie wordt the Francolin geïnspireerd door onder andere de botanische en zoölogische prenten die de ambacht van het illustreren nog omhelzen. Tegelijkertijd verbeelden ze de veranderlijkheid en onvoorspelbaarheid die de natuur ook heeft.   De illustraties van the Francolin zijn continuaties van zijn eigen wereld. De ontsnapping die het ervaart tijdens het illustreren wordt aan jou overgebracht. Of het een associatie, gevoel of moment van stilstaan is, is aan jou, maar the Francolin brengt het teweeg.   Wil je een uniek geboorte, verjaardagen of ander feestkaartje? Heb een kijkje op onze site en contact ons! www.thefrancolin.com info@thefrancolin.com Korinna: 06 3075 9463 Sarah: 06 19967435

10 jaar geleden

Wat een mooie gedachte om de tekst door iemand te laten schrijven die je dierbaar is! Hopelijk krijg je veel lovende reacties op het kaartje en de tekst en natuurlijk een wolk van aan baby want dat is echt het belangrijkste!

10 jaar geleden

Moeilijk he, kaartjes die echt goed bij je passen en uniek zijn. Ik had bij mijn eerste een foto van een buikschildering die bij mij gedaan was en daar het kaartje van laten maken. De buikschildering was een baby-elfje met vleugeltjes op een blaadje met bloemen en vlinders enzo, heel sprookjesachtig. Voor de tweede wilden we ook zoiets, maar dat viel inderdaad heel erg tegen. Tot ik per toeval op de website van de dames van pincopallino kwam. Zij maken die sprookjeskaarten, als je wilt met een foto van je eigen pasgeboren baby. Ik heb ze de foto van die eerste buikschildering gemaild en op basis daarvan hebben ze een ontwerp gemaakt voor de tweede en echt, ik heb nog nooit zo'n mooi geboortekaartje gezien. Ben er zo blij mee! En als je ze naast elkaar ziet, dan zie je echt dat het een opvolgend idee is. En leuke extra service van ze: voor de eerste verjaardag van die tweede hebben ze ook een gratis digitaal ontwerp gemaakt, en die werd ook al zo ongelooflijk schattig. Ik ben een grote fan van de dames van pincopallino! http://www.pincopallino.nl