{{ message.message }}
{{ button.text }}

Geboortekaartje

Afbeelding blog 'Geboortekaartje'

Een vriend van ons heeft het geboortekaartje voor ons ontworpen. We zijn heel erg blij met het resultaat.

We hadden voor onze dochter een geboortekaartje met veel vlinders en bloemen en we wilden heel graag in dezelfde stijl ook een geboortekaartje voor ons tweede kindje. Ik heb heel veel op internet gekeken en ik kon helaas niet het kaartje vinden wat voldeed aan mijn en onze verwachtingen en wat ook niet helemaal aansluit op het geboortekaartje van onze dochter.

Toen hebben we besloten om aan een vriend van ons te vragen of hij het geboortekaartje wilde ontwerpen en dat wilde hij heel graag doen. Ik vond het wel heel spannend om het kaartje door hem te laten maken. Hij is heel goed in zijn vak en ik had er een heel goed gevoel bij, maar toch bleven we het spannend vinden.

Ik heb hem het kaartje van onze dochter gegeven, zodat hij weet in welke stijl we het kaartje graag wilde hebben en hij heeft daarvan een ontwerp gemaakt.

Eind april hadden we met elkaar afgesproken, zodat hij de tijd had om een mooi kaartje te maken. We hebben ’s avonds aangegeven dat we het kaartje heel erg mooi vonden. Verder heeft hij nog een paar kleine aanpassingen gemaakt. Daarna heeft mijn vader een gedichtje gemaakt voor onze baby en dat staat nu vermeld op het kaartje. Ik heb een tijdje terug het nieuwe kaartje gezien met het gedichtje en we zijn er helemaal blij mee. De baby kan nu komen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Zwanger, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je